-
Normabel da ili ne?
Pošto imam išijas totalno mi je koma, i vec 2 mjeseca hodam na štakama, jer ne mogu stati na nogu.
Doktorica kod koje idem fizijatar prepisala mi je normabel 5mg svaku vecer po jednu tabletu, da bi mi se opustili misici.
One se kune da mi stvarno nece biti nista, niti meni ni bebi, i da mi nebi prepisala nesto sto ne smije. :/
Trudna sam (30+2) jednostavno ne znam sta da napravim. Ima li tko kakva iskustav. Citala sma malo po forumu, netko kaze da ne moze biti nista, a netko da može. Totalno sam zbunjena.
Opet si stalno mislim, pa kvragu od jedne tablete mi nece biti nista. :/
Sutra još namjeravam pitat jednog ginekologa da vidim što ce on rec.
-
Lu*, svakako se posavjetuj sa lijecnikom.
Pogledaj ovaj topik normabel
-
o tome se već pisalo, i na istom tom topicu ja sam ga 'branila' (ako se to tako može reći). pošto se pripisuje u trudnoći ( za probleme vezane uz trudnoću), vjerojatno ga možeš uzimati. ja sam ga pila do samog kraja i sve je super.
iako, pošto se u trudnoći pripisuje za sprečavanje kontrakcija, mogućnosti za preuranjeni porod itd..., možda tebi ako nemaš takvih problema u trudnoći, može krivo djelovati (tj. 'liječiti' nešto što ne postoji, što je uvijek loše... usporiti cijeli proces, umanjiti trudove itd). možda trabunjam, jer nisam toliko dobro informirana o kontra-efektima.... uglavnom, ako se mene pita, navijam za ekstra razgovor s ginekologom.
-
-
Ja bi rekla definitivno NE. Normabel nije preporučljivo trošiti u prvom i zadnjem tromjeseču. Svakako pročitaj što ti piše na pakovanju tableta (nuspojave...).
-
-
ne može magnezij štetiti sam po sebi, ali u trudnoći isto ima tu svoju svrhu koja ne znam kako bi utjecala na nekog tko nema problema s kontrakcijama... :?
sigurno da bi štetio manje od normabela, općenito nisam za lijekove ako ne treba... ja sam pila 3x1 (ali od 2 mg), plus, magnezij 300 mg, plus prenatal. do zadnje minute.
(i da se ne ponavljam s onog prošlog topica...uputstva su nužna predostrožnost)
-
k2007 tenk ju
Ma ja ih isto izbjegavam u širokom luku, za to cu probat s tim magnezijem, mozda mi malo opusti misce, pa taj glupavi zivac popusti. U svakom slucaju bolje probat stim nego da sad pijem taj normabel.
-
ja sam pila normabel u prvoj trudnoći i sada u drugoj ga ponekad popijem.čak mi ga je i moj doktor ginekolog prepisao i sve je u redu. odlući sama....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma