rodila tamo prošlo ljeto.. u rađaoni je sve bilo ok, koliko je moglo biti, obzirom se mali n ije spuštao, a porod je trajao 19 sati...osoblje je isto bilo vrlo ljubazno...zbog gužve sam bila smještena na patologiji, na kojoj klima postoji, no ne u sobama nego na hodniku...vrata odjela se drže zatvorenima, sobe su nam otvorene i bilo nam je čisto ugodno.
razlika među wc-ima na patologiji i babinjačama je neusporediva. jest da babinjače imaju kupaonu svaka soba, ali brate nije to ništa manje urednije nego javni zahod. patologija je kupaonska oaza snova naspram toga.
s neljubaznim sestrama sam se trudila imati što manje posla, one na pedijatriji su bile malo ljubaznije,kako koja.
od pedijatara moram pohvaliti dr.stanojeviča, ali on je ionako na glasu kao prodoječi i uvijek si je ostavio toliko vremena da nam pomogne pri dojenju i odgovara na naša pitanja. sestre su pomagale pri dojenju jedino kad im je dr.koprčina dala "po ušima", a u mojih tjedan dana provedenih tamo to je bilo jednom i nikada više...jakovčića i prku u viziti ne bih spominjala jer nemam ni jedne lijepe riječi, a ovdje se psovati ne smije...![]()