Citiraj matsa prvotno napisa
.... (iako se ne preporuča zadnja dva mjeseca trudnoće, već poslije poroda, neposredno nakon podoja, da izvuče bradavicu) i ostala jako ugodno iznenađena.
Ne nakon podoja, već PRIJE podoja, ofkors.

Hvala Anchie, znam da će to biti muka, posebno kod nas prvorotki s tim problemom. Ne znam doduše razmjere te "muke", jer nemam iskustva. No kad sam rekla da se ignorira (opet sam OT), mislila sam da npr. na vašoj radionici se ne govori ni o dosta čestim problemima (mastitis, ragade, soor, kako masirati napunjene dojke itd), tipa da ne zaplašite trudnice. Poštujem to, jer nema smisla govoriti o negativnim stranama kad pokušavaš nešto promovirati. No, mislim da je to krivo. Čak i kad npr. kupiš frižider ili vešmašinu imaš u uputstvima što napraviti kad nešto ne radi, da odmah ne zoveš majstora... Kad kupiš lijek,, imaš na uputstvima nuspojave. Sori za blesave primjere, ali mi to sad pada napamet.
Kod vas nema troubleshootinga - mislim da biste to trebali dodati u radionicu i malo to potkrijepiti nekim slikama, primjerima, filmićima da vidimo kako to ide itd. Na kraju dana, svi mi koji smo došli na radionicu, želimo dojiti i želimo naučiti. Meni je postalo zanimljivo tek pred kraj radionice, kad su cure počele postavljati pitanja koja se tiču upravo problema - jer je bilo masu prvorotki koje s prvom bebom nisu uspjele dojiti. Sve ovo što smo čuli na samo predavanju sam već naučila na vašem portalu ili iz brošurica. Znam da i da je dojenje vještina, a ona se mora vježbati, ne može se "predavati", da bi bio vozač, moraš sjesti za volan, nije dovoljno biti suvozač.

Eto, sori još jednom na OT - slobodno prebaci na drugi pdf. Obećajem da neću više o ovoj temi. , ali nisam ovo uspjela napisati na onom vašem feedbacku tokom radionice, pa evo sad koristim priliku.