Joj ovo s mlaćenjem ciglom po preponama je stvaaaaaarno vrhunska usporedba! Svaka čast! Ma ja bih čak dodala, da je masaža cica i malo gora.
Ja sam u trudnoći masirala i mazala svoje bradavice dva puta dnevno nakon tuširanja, čak su se znale i napraviti i tako stajati pa me i to ponukalo da povjerujem pričama da će ih biti kad bude trebalo. No eto opet kažem nije.
6 tjedana koje spominjete da su potrebiti da dojenje profunkcionira su za mene, ne previše, nego puuuuno previše. Ja nisam bila u stanju izdržati ni 3 dana masaže! Jednostavno nisam karakter i smatram da je za moje dijete bolje da ima mamu normalnu osobu i jede na bočicu, nego luđakinju koja se iživljava na okolini ali doji. Ja sam takva, pa neka me se razapne. Mi smo sretne s bočicom, ma šta tko mislio o tome.
A što se tiče usporedbe porođajne boli i amputacije noge, ja mislim da je to uredu. Ja sam jedna od onih koja voli znati što me čeka i na to se pripremiti, ma kako okrutno istina zvučala. Neće bol biti manja, ako za nju ne znamo ili o njoj ne pričamo. Meni je gore da me iznenadi nešto, kao što me iznenadila ova bol pri masaži cice. Ali to sam opet ja - control freak