Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: učinak vitaminskih sirupa na ponašanje

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno učinak vitaminskih sirupa na ponašanje

Naime, već dugo želim da postavim ovo pitanje možda bude izgledalo i pomalo smiješno. Ja sam dini nedavno kupila floradix kindervital jer je bio malo hunjav (i još danas je) i kako je krenuo u vrtić da malo izbalansiramo. Ovo je drugi put da mu dajem taj sirup, ali sam primjetila da je od njega nekako baš previše aktivan, nekako više plače, ništa mu nije pravo itd. E sada možda umišljam, ali da li je moguće da se sve to dešava upravo zbog sirupa? Evo kako bi testirala tu svoju fiks ideju jučer smo prestali sa sirupom pa ćemo da vidimo, ali baš me interesuje vaša mišljenja.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ima li sirup dosta secera u sebi?

Ivanna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Baš sam i ja htjela pitati dal ima dosta šećera! :/

Arwen avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

da se ubacim na kutiji ne piše da ima šećera nego javorov sirup,ekstrakt slada i ima koncetrat soka kruške,naranče,crvenog gržđa i acerole :?

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Arwen prvotno napisa
    da se ubacim na kutiji ne piše da ima šećera nego javorov sirup,ekstrakt slada i ima koncetrat soka kruške,naranče,crvenog gržđa i acerole :?
    da upravo to piše, ima još koncentrata par drugog povrća i voća, mislim mrkve itd. Pa nisam sada pametna, da li je moguće da baš utiče na njega tako, ne znam da li je neko imao slično iskustvo

Ivanna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Pa javorov sirup je bogat šećerom.
    A od šećera djeca uglavnom "polude".
    Al opet, koliko to on šečera pojede u tih par žličica koje dnevno uzme?!
    Neznam, al moguće da je šećer krivac za povećanu aktivnost.

mirje avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mi imamo uredna iskustva s tim sirupom, a ja koristim od iste firme onaj sirup s željezom. Sad se spremamo na novu bočicu. Popili su jednu, napravili malu pauzu. Moja Ivana nikada do sada nije imala bolji tek pa smo MM i ja tu zaslugu pripisali upravo sirupu. Moji su inače živahni pa možda nismo primjetili da su još živahniji

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

ma i moj je inače živahan, a sada je nemoguć, ne staje po cijeli dan

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno Re: učinak vitaminskih sirupa na ponašanje

Citiraj bera prvotno napisa
    Naime, već dugo želim da postavim ovo pitanje možda bude izgledalo i pomalo smiješno. Ja sam dini nedavno kupila floradix kindervital jer je bio malo hunjav (i još danas je) i kako je krenuo u vrtić da malo izbalansiramo. Ovo je drugi put da mu dajem taj sirup, ali sam primjetila da je od njega nekako baš previše aktivan, nekako više plače, ništa mu nije pravo itd. E sada možda umišljam, ali da li je moguće da se sve to dešava upravo zbog sirupa? Evo kako bi testirala tu svoju fiks ideju jučer smo prestali sa sirupom pa ćemo da vidimo, ali baš me interesuje vaša mišljenja.
    Možda se fizički bolje osjeća, pa je živahniji? Isto tako je krenuo u vrtić pa možda i zbog toga ima tih promjena u ponašanju.
    Ja sam počela davati djetetu Multivitamol Dr. Theissa prije dva tjedna. Ne vidim nikakvih promjena u ponašanju. Živahan bio, živahan ostao. Jedino što malo više jede, a to mi je i bio cilj davanja sirupa.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •