Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Podliv na bradavici

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno Podliv na bradavici

Drage moje cure nadam se da ce neko uspjeti pomoci.
    Naime, beba ima tri mjeseca i ja se od pocetka izdajam, ne dojim (neki drugi problem), sve je do sad bilo ok, dovoljno mlijeka. Medutim juce mi se na bradavici sa donje strane pojavilo na vise mjesta podljev, dakle ne krvarim nego kao da je bradavica ispucala i sad se tu nakupilo krvi. Uzasno me boli i kad izdajam i izmedu izdajanja. Ne znam ni kako da opisem . Sta bi to moglo biti. Pretpostavljam da je od izdajanja, ali zasto sad nakon toliko vremena, imama rucnu (kršitelj koda) izdajalicu.
    Napominjem da je beba ok. Svaki mjesec je bio prirast malo vise od 1 kg, nema naslaga u ustima ni osip na guzi, opšte stanje je sasvim u redu. Roko je jedna vesela, sretna i zadovoljna beba.
    Hvala :?

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Imas li uopce neku predodzbu sto bi moglo biti uzrok tome?
    Da svratis do lijecnika da on to pogleda?

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Heh, pa jedino mislim da nije od *natezanja bradavice* kod izdajanja?! Ali nakon toliko vremena ni to mi nije bas neko logicno objasnjenje.
    Moze li biti neki teski oblik soora?! :shock: .
    A sto se tice doktora, kod nas u Sarajevu u cijeloj BiH je kolektivni strajk zdravstvenih radnika, tako da nista, primaju samo hitne slucajeve, sto moj sigurno nije.
    A iskreno ne znam ni kom bi doktoru otisla. Pedijatar sigurne nema pojma o tome, opce prakse jos manje.... :?
    A joj tuzna sam i uplasena....

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

mozda si izdajalicu namjestila malo nakrivo pa te "ustipnula" s donje strane a nisi skuzila. jel te bolilo dok si izdajala? onako kao da te koza zateze?

izdajalica stvara vakuum pa ako ti je koza ostala ustipnuta mogao se desiti podljev.

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj roro prvotno napisa
    Heh, pa jedino mislim da nije od *natezanja bradavice* kod izdajanja?! Ali nakon toliko vremena ni to mi nije bas neko logicno objasnjenje.
    Moze li biti neki teski oblik soora?! :shock: .
    A sto se tice doktora, kod nas u Sarajevu u cijeloj BiH je kolektivni strajk zdravstvenih radnika, tako da nista, primaju samo hitne slucajeve, sto moj sigurno nije.
    A iskreno ne znam ni kom bi doktoru otisla. Pedijatar sigurne nema pojma o tome, opce prakse jos manje.... :?
    A joj tuzna sam i uplasena....
    Otidji kod dr Mire Ademovic na Grbavici, ona ima privatnu ordinaciju, pro-dojeca je pedijatrica, bivsa direktorica Centra za dojenje pri Skerlicevoj. sretno!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Lu:
    ne bih rekla da sam se ustipnula, poslije toliko vremena isprakticirala sam se, ne vjerujem da sam tu pogrijesila. Da boli me dok izdajam, i sa svakom novim izdajanjem stvori se vise tih malih podliva i to sve sa dolje strane. Tako da mi je sad bradavica skroooz u tome.
    Ajme kako je grozno.
    A soor, smijem li to iskljuciti?!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Wewa, hvala puno.
    Zvat cu da se narucim.

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj roro prvotno napisa
    Wewa, hvala puno.
    Zvat cu da se narucim.
    Nema na cemu
    ako te ona ne mogne primiti, mozes se javiti i dr Divanovicu, ginekologu, uspjesno je hendlao mastitis mojoj prijateljici, a o njemu inace samo superlativi!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •