Pokazuje rezultate 1 do 24 od 24

Tema: upaljeni pišo

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

večeras kad sam mu presvačila pelenu vidim da mu je u korijenu ispod piše malo crveno a sam pišo je malo kao natečen i kao da je neka kuglica unutra. glavić je normalan. pokušala sam mu malo nategnuti kožicu i ide. ne do kraja ali kao i inače se može prevući. i čisto je unutra. sad sam čisto onako van sebe, mozak mi radi sto na sat. nemam pojma šta raditi. ta fimoza to valjda ima veze s kožicom. ja sam je njemu možda nekoliko puta navlačila da vidim da li je čisto, inače ne. i ne koristim nikakve kreme. uf

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

znam da je ovo već prožvakana tema, ali moram pitati
    malog već 2 dana boli kad piški (u peleni je pa počne trčkarati i potezati se za nju), pišo je crven na vršku i ne da se dobro prevući
    iako se redovno čistimo, opet nalazim bijele naslage, ovaj put pretpostavila sam da su gljivice jer smo nedavno bili na antibiotiku
    zato sam počela mazati Plymicol, a budući nam je zadnji put dr, dala Belogent, mažem naizmjenice
    kako vi mažete? prevučete do kuda ide pa stavite kreme na vršak ili?
    ako ih jako boli? kako to izvedete?

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mayo nemoj pretpostavljati nego odi doktoru.
    mom svaki puta počme tako, a završi s teškom upalom.
    isto je bilo i neki dan i evo ga opet na antibiotiku.
    u roku par sati više nije mogao jednu jedinu kap izmokriti pa je vrištao od bolova.

i sad mi je već dosta, čim prije idemo tu fimozu kirurški riješiti, jer nema smisla da se dijete bez veze pati i pije antibiotike kad može proći i bez toga.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj Maya_78 prvotno napisa Vidi poruku
    znam da je ovo već prožvakana tema, ali moram pitati
    malog već 2 dana boli kad piški (u peleni je pa počne trčkarati i potezati se za nju), pišo je crven na vršku i ne da se dobro prevući
    iako se redovno čistimo, opet nalazim bijele naslage, ovaj put pretpostavila sam da su gljivice jer smo nedavno bili na antibiotiku
    zato sam počela mazati Plymicol, a budući nam je zadnji put dr, dala Belogent, mažem naizmjenice
    kako vi mažete? prevučete do kuda ide pa stavite kreme na vršak ili?
    ako ih jako boli? kako to izvedete?

moj imao nedavno upalu glavića, dobio kortikosteroidnu mast. I da, mm ga je vodio, vratili se presvučene kožice, ona mu je to na silu
    Ja prestala mazati glavić kad ga je prestalo peći, nakon 2 mazanja

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •