Velika hvala i s naše strane ! :D

Još sam u trudnoći odlučila dojiti. Doduše, kad smo došli doma, počeli su problemi - savjeti u stilu "svaka 3 sata ga stavljaj na prsa", "samo bebe niske porođajne težine se hrane svaka 2 sata", a mali plače li plače ... jadnik
Došli mi i do adaptiranoga prvi mjesec, jednu bočicu navečer, radili to oko 2 tjedna - "da bolje spava". Pa me postalo strah da ta jedna bočica ne postane dvije ili tri, ili više bočica ... i onda ju jednostavno ukinuli i prebacili se samo na dojenje.

Dakle nakon odluke ukidanja te jedne bočice maleni počinje dobivat u prosjeku 1kg mjesečno i još danas s guštom doji, iako nam je tempo sad bitno drugačiji, jer sam se vratila na posao ...

Nikad nisam zvala SOS, ali sam pročitala sve što je stajalo na Rodinom portalu, probleme cura na forumu, ... tako da sam vidila da nisam sama u tom svijetu ponude i potražnje Mogu samo reći da nije bilo ovih tekstova, završili bi vjerojatno na adaptiranome, i sad bi se grizla samo tako zbog toga ....

Još jednom, hvala svima na trudu uloženom u pomoć majkama, u trenucima kad najviše treba