Citiraj mujica prvotno napisa
Citiraj marilu prvotno napisa
Mene zanima koliko doza i cega od cjepiva treba imati za upis u predskolski vrtic? Imam petogodisnjaka i protiv cjepljenja sam, ali je bio cjepljen zadnji put od 15 mjeseci sad kad gledam u listu ima ih dosta koje je dobio. Tako ima tri doze Polia sve do godinu dana, DTP/DTaP/DT/Td cetri doze do 15 mjeseci, MMR jednu dozu do godinu dana, HIB do 15 mjeseci u cetri doze, Hep B tri doze do godinu dana, te mos mislit za Varicele od 15 mjeseci. Imao je i dva testa za TB. Sad vjerovatno ce mi odgovoriti Mujica ili netko drugi strucan, mene zanima dali u Hrvatskoj za upis u predskolski vrtic treba jos koje cjepivo i koje? Bila bih zahvalna!
Još mu nedostaje jedan DTP. Ali možda na to "progledaju kroz prste".
Ne razumijem kako to da pišeš da si protiv cijepljenja, a cijepila si ga protiv hepatitisa B i vodenih kozica, što za njega nije obvezno.....
Pa to sam ti vec napisala prije. Cijepljen je sa svim do 15 mjeseci, to mu je bilo zadnje, jer sam poslije toga odustala od svega. A to sto se ovdje u Californiji cijepi sa dosta toga i protiv vodenih kozica, i sad mu u biti samo nedostaje taj DTP, to je samo tako ispalo. Definitivno sam protiv cjepljenja.