luna, naglasak je na znanju (i zelji) tj. da si svjesna da je kalendar cijepljenja obavezan (iz nekog eto suludog razloga), a da ti imas pravo odbiti cijepljenje .... tj. da si svjesna da ne cinis nista rizicno, jerbo i tu se vracamo na pocetak price...
nisam to nikad ni pomislila.I ja ne izbjegavam cijepljenje da bih napakostila onima koji cijepe.
nije tvoj problem. a ni meni ne predstavlja problem.To što oni cijepe je njihov (vaš) problem.
pa to i nije bit cijepljenja.Ali bogme neću cijepiti dijete samo zato da bih pokazala da sam dobar građanin. Toliko dobar građanin ipak nisam.
nisam pogrijesila, u prvoj recenici sam mislila na objektivno, u drugoj spomenuh (i) sebe tj. subjektivno vidjenje.to nije objektivno nego subjektivno.
prihvacam, znaci ni ti ne mozes smjelo tvrditi da se tvoje dijete ne slepa u sigurnom okruzju cijepljenih.što je stvarno objektivno, pokazat će budućnost.
za razliku od nesavjesnih hrvata, savjesnih srba, nesavjesnih srba, savjesnih slovenaca itd.. koji trce, sve petama udaraju u straznjicu... sve se prasizašto savjesni Hrvati ne trče cijepiti djecu protiv žute groznice
p.s. mujice - tek veceras procitah onaj topic o gardasilu i tvoje misljenje na drugom pdfu... pa ako ne zelis, ne moras ponovo odgovarati.