-
Svojem djetetu sam objasnila u nekakvoj najranijoj dobi smrt i ljudi i životinja na način da su ili jako stari i jako bolesni, ili stari, ili bolesni, ili su doživjeli neku nesreću,...
I time sam obuhvatila po meni sve mogućnosti, jer ne volim da nešto ostane nejasno.
Dalje ako nešto pita pojasnim, ali istinu, ne izmišljam.
A raj sam pojasnila da vjerujemo da ljudi idu u raj i tamo im je lijepo, ništa ih ne boli, sretni su,... ali da ustvari nemam pojma da li raj postoji. Nadam se da postoji.
Jako mi je važno davati iskrene i točne odgovore.
Nevezano za temu smrti, ali vezano za točne odgovore,... U zadnje vrijeme me dijete (8 g.) opet ispituje što je točno menstruacija, jer se stalno spominje kad ja ne mogu na kupanje zbog menstruacije,...
Znao je otprilike.
Onda mi dojadilo i pojasnila sam mu u detalje. I gdje su točno jajnici i gdje maternica i što je ovulacija i posljedično menstruacija, menopauza, od kad do kad žene imaju menstruaciju,... Sve točno, jasno i kako je,... Postavio je par pitanja i gotovo. Jasno mu je i ne zanima ga više.
Kod pojma "menstruacije" najteže mi bilo objasniti krv, jer on krv povezuje s nečim opasnim i bolnim.
Posljednje uređivanje od Anemona : 05.06.2016. at 14:40
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma