Gdje ima za kupiti Graco kolica, osim u TL? (Zagreb, Slo, Au)
Na internetu ih nađem puno više nego ih ima TL
Gdje ima za kupiti Graco kolica, osim u TL? (Zagreb, Slo, Au)
Na internetu ih nađem puno više nego ih ima TL
Ja sam ih našla samo u TL. Najveći izbor ti je na Žitnjaku.
Podižem ovu temu jer me zanima da li ima tko iskustva sa Graco Quattro Tour Deluxe kolicima ?
Posebno me zanima da li u njih satane i malo veće dijete jer mi se čine dosta uska kad ih gledam (prostor za sjedenje).
Meni su Gracova kolica super, imala sam ih i sa Erikom i Irom. I sad sam kupila City sport (još nešto). Mene je htjela prodavačica uplašiti da neće stati veće dijete jer su uska, ali moji su se vozili do kraja u njima (2-3god) i bila su im super. Odlična su za manevriranje po dučanima, među parkiranim autima i sl.
Imamo mi...do sada sam, osim svoju malu mazu, vozila i nećaka i nećakinju, stari 1 i 3 godina, i nisam primjetila da im je bilo usko ili neudobno.Zara1 prvotno napisa
Inače, ja sam apsolutno oduševljena kolicima. Nemamo auto, pa što god obavim po gradu, obavim s kolicima, i svaki dan ih sve više volim. Košara je ogromna, okretna su, ima puno sitnih dodataka, a cijena je prihvatljiva za sve sitnice koje ima. Jedina im je mana što su relativno glomazna kad ih sklopiš, ali ako imaš malo veći auto, ili ih koristiš kao ja, za po gradu i za svakodnevne šetnje, super su. Svakako preporučam.![]()
Kolica su u svakom pogledu mrak, jedina mana im je da su dosta teška i da su sklopljena dosta velika.
Ako nemoraš svaki dan u auto i iz auta s njima, svakako bi ih uzela.
Evo još jedanza graco kolica, mi smo naša koristili 3 godine full i preživjela su sve, i snjeg i pjesak i slanu vodu. Istina je da su malo velika kad se sklope, ali ne možeš imati sve.
Ako su vam prevelika i teška, preporučam Graco city sport. Imaju i remen koji se prebaci preko ramena pa su lagana za nošenje. To meni puno znači koja sam na 4.katu bez lifta. Mislim da imaju 7 kg!
prijateljica mi ima graco kolica i otišle su joj gume od kotača.Dali postoji kakav servis za kolica :?
Mislim da se dijelovi mogu naručiti preko TL-a...bibita prvotno napisa
Koliko sam shvatila, Gracova AS (od 0+) ima isofix bazu?
nema, mora se kupiti posebno i mislim da nije isofix.Majuška prvotno napisa
ovo je stvarno sve skupa komplicirano....
Imam novi auto sa Isofixom i ne mogu vjerovati da ako hoću AS s dodatne dvije kukice moram platiti duplo više!
Zna li netko za AS s Isofix bazom a da pripadajuća kolica ne koštaju malo bogatstvo?
Majuška, da li ovo možda tražiš:
Graco baza