-
puno puno vibrica za malenu i malenog i za mamu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
javi novosti
-
-
vibre do neba i nazad da sve prođe dobro
-
Šogi sutra ide na carski tako da od sutra imam i titulu Ujne , jedino nas je malo strah što će ispasti sa curicom, jer ako su u pitanju bubrezi ...Kod nas je od te vijesti luda kuća, sveki samo plače i trese se, baka nimalo ne pomaže jer ide naokolo i kuka na sav glas itd. Pokušati ću nekako popodne skoćiti do SD da šogorici damo moralnu podršku ( nemam auto danas, a posjete su od 16-17, MM radi do 16.), ona je kažu smirena i samo se smije ( ne znam da li je to od šoka ili olakšanja što se nešto događa, ali treba uzeti u obzir da je pod raznim tabletama pa ju ne krivim nizašto). Samo se molim da sve prođe najbolje što može i da svi troje budu dobro.
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
-
dobro da se šogi smije, jer još sve može biti uredu i ti budi pozitivna kad se vidite i ne prenosi joj ponašanje svekrve i bake...one drugačije ne znaju reagirati, a nju će to samo poljuljati...
~~~~~~
~~~~~~
~~~~~~
za svo troje!
-
-
-
molim za tvoju sogi i njene bebe
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude uredu...
javi nam kak je proslo...
-
Bitno je da je ona cool, to kaj babe kukaju je rutina...
Javi kak je prošlo i pozdravi ju od nas
-
Osoblje foruma
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za mamu i bebice
-
-
-
šogi ipak danas ide na hitan carski jer je dobila trudove, a dečku pali otkucaji srca. Upravo ju voze u salu. Dajte malo ~~~~~~~~~~ za njih troje.
-
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
puuuuuno vibrrrrrrrrrrrrrr.......
ima li kakvih novosti?????
-
šogi jučer kasno navećer rodila carskim rezom dečka od 1110 g i curu od 2750 g :? ( tako nam je prenjela sveki da joj je rekao doktor). Djeca su u inkubatoru i moraju ih pratiti sljedećih par dana da vide kako će napredovati, pogotovo curica zbog one vode u trbuhu.
-
Evo još malo da se voda povuče i da dečko ojača
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
-
-
-
-
-
-
~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~
za princezu i malenog princa
i za njihovu hrabru mamu
-
-
-
-
Osoblje foruma
-
Dečko je stabilan- koliko može biti s obzirom da je cijelo vrijeme trudnoće pritiskan od strane curice koja je eto bila skoro tri puta veća od njega. Kažu da je dosta umoran od svega toga i da mu treba puno njege.
Curica se na žalost nije izvukla. Umrla je tokom jutra
, a od čega znati će se kada naprave detaljnu obdukciju ( ako sam dobro skužila).
Šogi je sva u šoku, bez obzira što su to doktori predviđali i govorili da će se to najvjerojatnije tako dogoditi zbog te vode u trbuhu.
-
-
-
-
-
-
-
-
tužno...
~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~
za dečkića i mamu
-
Baš tužno za curicu.
Dečku :heart: i pomoć :saint:
-
-
-
-
-
sada sam procitala sve postove i
evo i ja vibram za deckica i mamu... neka budu snazni i uvijek hrabro u svaki novi dan
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma