-
Užasno mi je žao za malenu.
Za malenog dečka neka bude dobro i da se šogi drži ~~~~~~~~~~~~~
-
strašno mi je žao...
~~~~~~~~~~ za dečkića i mamu...
-
-
Malenom dečkiću milijun vibrica da ojača i da što prije bude doma sa svojim roditeljima kojima želim puno snage i hrabrosti, a za djevojčicu mogu samo reći da mi je jako, jako žao.
-
-
-
-
-
Ajme, strašno.
-
-
Šogi je dobro, ne može baš još se dići jer joj se jako vrti, ali se pomirila sa svime što se dogodilo. Malo je bljeda i trenutno je bila na drugom odjelu jer na rodiljama nije bilo mjesta ( rekli da ju sele čim se oslobodi jedno mjesto, tako da je sada već u sobi kako treba biti).
Dečko je prebrodio opnih kritičnih 36 sati i sada se samo čeka da počne dobivati na kilaži. Svi organi rade sami i obavljaju samostalno sve potrebne funkcije ( borac maleni zlatni), tako da se sada možemo barem malko opustiti i nadati najboljem.
-
-
-
-
-
Ma mišić mali,pravi je to borac i biti če sve u redu.
-
-
malo hrabro!
~~~~~~~~~~~~ da što prije stasa!
-
-
~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~
suosjećam zbog curice i isto tako mi je drago zbog malog fajtera..
-
-
Šogi najvjerojatnije danas ide domeka uz obavezno izdajanje i donošenje mlijeka u bolnicu.
Dečko je super, dr. kaže da je on tamo od sve djece koja su rođena s manje od 1500 g najstabilniji iako je najmanji, jedino je ulovio žuticu ( ili ona njega) ali kažu da to nije zabrinjavajuće.
-
:D za šogi i hrabrog dječaka!!
~~~~~~~~~~~~ da što prije prođe žutica i dođe doma!
-
Osoblje foruma
-
-
:D za malenoga.
p.s. jučer sam upoznala jednu maleu curicu od 21 mjesec koja je rođena u 29. tjednu trudnoće i imala je tada 1kg. I da ju vidiš sada kakav zvrk.
I za šogi
-
-
:D za malog hrabrića i šogicu
-
Eto dečkić napreduje. Sada ima 1200g i kažu dr.i da jede više čak i od ovih koji su veči od njega. Zaista je pravi mali termit. Nadam se da će tako i ostati i da će uskoro dobiti ovih kilu da može napokon domeka.
-
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za maloga
-
~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
-
~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~
-
-
-
:D za dečkića i naravno da što prije može doma!
-
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
za malenog mišića
-
draga ima li sta novo kako je mali i koliko je sad tezak?
-
~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~
-
evo još vibrica da maleni što prije dođe kući
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Za sada je super, kilaža raste i sada je na cca. 1400 g. ( kažem cca jer se zaista iz dana u dan mijenja tako da nikada ne znam više točno, napokon iznesem tvrdnju da ima 1300, kada dođe šogi i kaže da je na 1360 g a sve u roku dana). Zbilja raste kao gljiva i nadamo se da će što prije domeka. Samo ne znam da li će ga pustiti kao i sve blizance s 2200 g ili če čekati kao 2500 g kao i kod jednoplodne trudnoće. Ma ako ovako nastavi brzo će on biti doma :D . kako god postavili to.
-
puno ~ˇ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
da malecki bude što prije kući.
-
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da čim prije bude doma.
za seku.
-
Dečko je napokon prešao 2200g ( ima i više) i u ponedjeljak ide domeka. Svi smo tako happy da ne znamo kamo bi sa sobom.
-
Čestitam cijeloj obitelji
Bit će to pravi fajter u životu.
-
-
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-