Pokazuje rezultate 1 do 50 od 99

Tema: Kak ga odviknuti od noćnog dojenja

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

A kako ih uspavate? Na siki ili sami zaspu?
    Kako ih umirite kad se probude i krenu plakati, kenkati....
    Dajete li im vodu za piti?
    Pomaze li duda?

Mi krecemo veceras po drugi put. Prvi put je neslavno propao zbog viroze mm-a i kasnije njihove pa moje.

Plan je da posike prije spavanja, operu zube pa onda na veliki krevet uspavljivanje uz citanje prica. Na prvo budjenje ja nosim jednu u dnevni gdje ce spavati samnom a mm ostaje s drugom u sobi. Samo ovaj period dok budu plakale da ne bude jedna drugu. Jer G vristi ako u roku od par sec nije nasla siku. Nikakva objasnjavanja tu ne pomazu jer ona to sve odradi u polusnu.

Pokusat cemo ih umiriti mazenjem u krevetu. Ako ne bude islo onda malo nosenja.

Pema avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Citiraj legal alien prvotno napisa Vidi poruku
    A kako ih uspavate? Na siki ili sami zaspu?
    Kako ih umirite kad se probude i krenu plakati, kenkati....
    Dajete li im vodu za piti?
    Pomaze li duda?

Mi krecemo veceras po drugi put. Prvi put je neslavno propao zbog viroze mm-a i kasnije njihove pa moje.

Plan je da posike prije spavanja, operu zube pa onda na veliki krevet uspavljivanje uz citanje prica. Na prvo budjenje ja nosim jednu u dnevni gdje ce spavati samnom a mm ostaje s drugom u sobi. Samo ovaj period dok budu plakale da ne bude jedna drugu. Jer G vristi ako u roku od par sec nije nasla siku. Nikakva objasnjavanja tu ne pomazu jer ona to sve odradi u polusnu.

Pokusat cemo ih umiriti mazenjem u krevetu. Ako ne bude islo onda malo nosenja.
    Mi od rođenja kombiniramo dudu i cicu. Cica mu nije bila presudna za uspavljivanje, iako je bila dio tog rituala prije spavanja. Dakle, uspavljivao se uz dudu + ona krpica "tješilica". Muž ga je smirivao uz pjesmicu i maženje, nosanje nije bilo potrebo. Vode nismo davali, ali on je i inače ne voli. Dakle, duda i pomaže i odmaže. Nas još čeka odvikavanje od nje, što mislim da će biti baš teško. Ako je nisi do sada koristila, nemoj ni početi.

Apsu, znači moguće je ukinuti noćno dojenje i ostaviti samo dnevno bez da traže po noći cicu? Meni je ostalo nešto malo mlijeka, izdajam se jednom dnevno i to mu dajem, ali nekako se mislim da bi mogla nastaviti dojiti po danu jer mi je dobio mali osip od kravljeg mlijeka kojeg uvodimo od nedavno. Onda bi mi bilo bolje da ostavim dnevno dojenje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •