Moja Ema će sutra 22 mjeseca i prije tjedan dana sam ju počela odvikavat od noćnog dojenja. Znala me tražiti po nekoliko puta po noći, i sada sam nekako odlučila da je dovoljno velika i da je vrijeme da te noćne ukinemo i da si lijepo napokon odspavamo u komadu, hehe
Sisu zove pimo, i kad želi onda me čopi i viče pimo, pimo. Tako sam joj počela navečer kod uspavljivanja govoriti da će i pimo sada ići ajati, da neće moći papati po noći ali će odmah ujutro opet moći. Mogu reći da je iznenađujuće dobro prihvatila, naravno da se još budila i bilo je suza, ali kad sam joj ponovila da pimo sad aja i da će se ujutro probudit nekako se opet umirila (ali je zato htjela spavati s nama u krevetu, pa ju nisam imala srca micati). Evo sad već dvije noći spava cijelu noć u kindaću, prošlu noć se nije nijednom budila, noćas je jednom kratko povikala pimo, ja sam joj potiho rekla da sam tu, pimo aja i papamo ujutro, pa je opet nazad zaspala
Dnevna dojenja su na zahtjev (PIIIIIMMMOOOO ), sada dok sam na godišnjem i puno češće (zna i po svakih sat vremena tražit) jer smo cijeli dan skupa pa sam joj `na raspolaganju´. Ali uživam....još kad pimo dobije pusu nakon hranjenja....pa kako da ju se odbije