Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
Pema, mozes dojiti samo po danu. Ja sam dvoje odviknula od cicanja po vani, pa od cicanja po noći i tek onda su prestali cicati dugonakon toga.
Ja imam problem sto bih htjela prestati s nocnim, ali uvijek je nesto zubic, smrkljici, prehlada... na cici barem ona spava. Inace moramo plesati i nosati po cijelu noć a teska je beba, lskse mi je dojenje. S tim da je ona fer, kad je nis ne muci spava i cicne mozda dva puta kratko. Al sinoc je bila presmijesna. Tata ju uspavljuje, a ja nesto pisem u db. I ona dode do mene prvo gleda sto radim mudro kima glavom, a onda pocne cica, cica uz pantomimu pući uste i glumi da cica i vuce me za ruku u sobu. Umrla sam od smijeha. Beba poduzetnica. Moram u auto otići, kakva druga soba.
I moj je mene tako odvlačio u sobu (ko fol, motira da mu se spava) pa mi motirao da ugasim svjetlo i kad bi legli samo bi dudu izvadio i ajde, čekam Slažem se da treba pogoditi tajming. Mi smo prošli i viroze (tu mi je noćno dojenje bilo super zbog dodatne tekućine koju je cicao), zubiće i noćne strahove. Da smo ga pokušali odviknuti prije mjesec dana, mislim da ne bi uspjeli. Ali sad je nekako bio spreman. Npr. prije bi mi let down nekoliko dana prije nego što ću dobiti mengu jako kasnio i onda bi se on umorio od čekanja, počeo plakati i trebalo ga je nositi. A u zadnje vrijeme bi se u takvim situacijama samo okrenuo i nastavio spavati. Nekako mu je manje značilo to dojenje.