moj sad ima 16 mjeseci - brate, bilo mi dosta i rekoh mužu da taj tjedan spavam u subi starijeg sina. buđenje i inzistiranje je trajalo 2 noći... slijedeće se budio svega 2 puta. nisam mu dolazila u sobu....
muža je to malo stralo, al šta ću mu ja... 16 mjeseci je On spavao ko beba i govorio da je meni lako jer "ja imam sisu"

dobro najest? pa.. pokušat davat češće i više toga tijekom večeri. moj inače jede ko mrav - al otkad ne dojim jede ko čovjek!

savjetnice su mi rekle (hvala svima trima ): ako prestaješ onda nema "malo daj, malo ne daj". točku stavit na dojenje i bok!

sise su mi prva dva dana bile wow, uh, uf... al sam stavljala listiće peršina ili listove kupusa (noseći ih u vrećici izgledala sam ko da koze i krave držim u uredu - al su žene navikle).
svega dva puta sam se malo izdojila i to je bilo to. a onda odjednom nakon 10 dana nedojenja čvorovi u sisama - već sam se prepala da će doć do zastoja - ponovno malo izdojila i sad su mi sise ko dvije lepinje - nema više mlijeka u njima.

mali me prvih tjedan dana pitao. ponekad bih ga odgovorila od njih.. zaigrala i vodila u šetnju, ponekad bi plakao minutu dvije.
sad ga uspavljujem na način da legnem pored njega i pjevam vječnu Mamu Kukunku (na nos mi izlazi više), al sad zaspe u roku 2 minute.

iskreno, s ovim sinom sam se više bojala prestanka, sa starijim sam morala prisilno prestat radi mog zdravstvenog stanja i tableta. u svakom slučaju frka sa oba je trajala 2 noći.

čovječe - umorih se.

ima li još pitanja?