-
To sto ces krenuti na posao ne mora (iako moze!) biti razlog za prestanak nocnog dojenja. Ima puno kombinacija spavanja, probajte svasta (ispremijestajte se nekako po sobama) i odlucite.
Kad krenes raditi, mozda se to nocno dojenje smanji i buse sve super, ali mozda se i poveca pa ti bude stvarno smetalo. Rad i neispavanost ne idu bas zajedno (doduse, ovisi i o vrsti posla). Bitno je da, sto god poduzela, budes 100% odlucna, da dijete ne osjeti da si nesigurna, jer ce ti to otezati situaciju.
Glede kombinacija spavanja nama se dobrim pokazalo da tata spava u Ledinoj sobi, a nas 3 na bracnom (Leda je cesto bolesna, lakse joj kontroliram disanje i temperaturu). Dok je Lana bila manja spavali smo svi na bracnom. Probala sam i skinuti stranicu malog krevetica i staviti ga uz svoj, ali mi nije bas islo - nekima i tako odgovara. Stvarno je puno raznih kombinacija, vrijedi isprobati svasta.
Mi sada npr. planiramo kupiti krevet na kat i staviti cure da spavaju skupa u istoj sobi, a tata da se vrati mami.
Ali, pricekat ce to jos koji mjesec, Lana dosta sisa po noci, a Leda se cesto razbolijeva.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma