Pokazuje rezultate 1 do 33 od 33

Tema: Sad kada smo i same majke...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Mislim da su ti osjećaji jako intenzivni dok je dijete tako maleno i bespomoćno kao tvoje. Kako postaju stariji otvara nam se sve veća mogućnost da ih pripremimo na opasnosti i naucimo kako da ih uoče ili izbjegnu pa je utoliko lakše, ali briga je stalna. Intenzitet tih strahova i emocija koje su ti sad prisutne ipak jenjava .
    Ja mislim da nam se to dogadja jer poistovjećujemo dijete iz nevolje sa svojim djetetom, posebno ako su slične dobi i onda to nesnosno boli, i sama pomisao.

Nedavno sam pročitala o 13godisnjem dječaku koji sam iz nekog srpskog sela, javnim prijevozom putuje u prvi veći grad na kemoterapiju.
    Njegova rečenica: Ponekad poslije terapije budem tako umoran.... me slomila. Zgazila. Dokrajcila. A kći mi je njegovih godina.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj ronin prvotno napisa Vidi poruku
    Kada je prije nekoliko tjedana u novinama izašla vijest o onim "roditeljima"što su svoje djetešce tukli remenom po genitalijama jer nije znalo na kahlicu plakala sam puna dva dana.
    Citiraj Loryblue prvotno napisa Vidi poruku
    svak odgaja svoje dite onako kako misli da je najbolje i da najbolje zna i može.
    Ja imam problem s ovim. Svaki put kada netko izgovori ili napiše potonju rečenicu prođe mi kroz glavu 10 slučajeva jednakih ovom iznad. Uopće ne razumijem kako to danas itko više može izreći s obzirom na brojne primjere roditelja koji ne da ne znaju odgajati najbolje što mogu, već obratno, ispoljavaju agresiju jer liječe svoje traume.
    Posljednje uređivanje od zutaminuta : 02.03.2016. at 16:45

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •