Citiraj M&T prvotno napisa
da promjenila sam se....
otkako imam svoju djecu dovoljni su mi oni, ne gledam i ne mazim tuđu, svu ljubav usmjeravam samo njima...
ali...ne trpim čuti zvuk dječjeg plača, ne interesira me tko/kamo vuče svoje dijete, ne dira me ništa osim bolest bilo kojeg/čijeg dijeteta..jedino me to može rasplakat.
Na sve ostalo se ne obazirem ako se ne tiče moje djece i ne dam da se itko dira u moju djecu 8)
ja većinu ovoga mogu potpisati.

od kada imam svoju princezu, tuđu dicu pomazim, malo sidnem u krilo, popričam par rečenica i to je to. nemam nekog ludog osjećaja za tuđu dicu. imam svoju malu i ona je centar svita.

posebno mogu potpisat ovo boldano.
uopće me ne zanima ko kako hrani svoje dite, kako ga oblači, svlači, vuče i navlači po ulici. zaboli me.
jedino uvik prokomentiram dicu van as jer me to ježi, ali ne bi baš išla okolo prodavat pamet koliko je to štetno i koje tragične posljedice može imat. zaboli me. svak danas ima tv i novine i može čut sve šta želi i ne želi čut.
isto tako mi ne pada na pamet u čudu gledat niti jednu majku jer doji do 3 godine svoje dite isto kao ni onu koja je iz rodilišta izašla sa ditetom u jednoj a bočicom i čučom u drugoj ruci.
svak odgaja svoje dite onako kako misli da je najbolje i da najbolje zna i može.
ja sam od kad imam svoje dite osjetljiva isključivo i samo na nju, a druga dica me nekako ne dodiruju. možda podsjvesno ne želim dozvolit sebi misli o tuđoj djeci, naročito kad su bolesti u pitanju ili tragedije. razveseli me dječi smijeh, ali ne počnem ridat kad čujem dječji plač. jedine koje me dotaknu u srce su baš male male bebe. one veće već nisu ili jesu ali jako malo.