Hitno mi treba odgovor. Naime, Janko je jučer nešto progutao....Nisam znala kaj je, stavila sam ga spavati on se digao, uzeo neku igračku, ja ga imam običaj obilaziti dok ne zaspi jer se stalno diže i nešto uzima od igračaka. Uglavnom on je nešto progutao, to je sto posto sigurno. Pregladala sam cijeli krevet mislila sam da je možda kotačić od auta ili nešto takvo malo jer mu je kliznulo niz grlo, zakašljao se i počeo plakati. Rekao je dxa je progutao nekaj ali mi nije znao reći kaj. Od svega kaj je dovukao u krevet, ništa na ničemu nije falilo, tek navečer sam skužila da u jednoj od igračkica fali jedna ona mala baterija, ona kaj izgleda kao tabletica. On je super, sve jede, ništa ga ne boli (to znam jer se on čim ga malo zaboli žali da ga buba), normalno se ponaša, dobre je volje. čekala sam da se pokaka, pokakao se maloprije, u kakici nema ništa ali je jaaaaako čudne boje....I kaj sada, kaj ako je stvarno progutao tu bateriju. Da li mu može kaj biti? Da li da idemo na hitnu? Da li da mu dam da nešto popije tipa mlijeko, jogurt.
Cure koje možda znate molim vas hitno. MM još niej došao doma. Stvarno ne znam da li trebamo juriti na hitnu i stvarati paniku ili će on to pokakati s kojom drugom stolicom. Jadna sam, baš se osjećam ko zadnja koza. Znam jedino da uklanjam sve baterije iz igračaka koje može sam odšerafiti...