Citam na poslu i mislim na vas! Bas grdo, ne to kaj ju je progutao (klinci trpaju sve u usta) nego kaj je bas baterija![]()
Nadam se da te nema jer si ju isceprkala iz kakice![]()
Citam na poslu i mislim na vas! Bas grdo, ne to kaj ju je progutao (klinci trpaju sve u usta) nego kaj je bas baterija![]()
Nadam se da te nema jer si ju isceprkala iz kakice![]()
skuhaj puru (palentu) i u nju umiješaj (kršitelj koda)ovu šljivu.
Moj štrca na sve strane nakon toga![]()
(držim fige da čim prije izadje da se više ne brineš...)
Zaspao je u 3 i još spava (uvijek tako) poslije druge kakice više nije kakao ali nije htio ni palentu, a i da mu bilo kaj u nju umješam ne bi jeo je je on jedan lukavac. :/
moj isto nakon (kršitelj koda)ove šljive, ali danas mi prića frendica radi u bolnici kao med. sestra da su dobri i ćepići za kakanje, tj, da potjeraju kakat, ima ih u ljekarni, pa da se odeš raspitat sutra.
ma lezim i gledam TV i razmisaljm o proslom porodu. uglavnom sjetih se ricinusova ulja. fujjjjjjjjjj je i lakse je kad se popije s sokicem, ali da radi radi. provjerneo na vise ljudi![]()
i od mene jedan prijedlog-ja sam svom starijem u čaj stavila kašicu od šljiva kad nije mogo kakat,tad bi sve brzo izašlo.znam da si sad obasuta sa tisuću prijedloga,ali svi mi mislimo na janka i nadamo se najboljem.![]()
![]()
Cure, hvala vam puno na savjetima. Probat ću sve ono što bude htio staviti u usta.
Nažalost nije problem da on nema stolicu, imao je dvije danas i jednu jučer, ali ta prokleta baterija ne ide van, pa tražim način da mu zazovem proljev i potpuno raščistim crijeva...Nadam se da će tako izaći.
sad se vec opako i ja brinem, a fakat nisam panicar. ajde javi nam se s dobrim vjetima sto prije ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
pogledala ja popodne u dućanu - ovo kaj ja pričam je dukatol, neko njihovo novo čudo, isto voćno.ana.m prvotno napisa
ja ti ne kužim te sve razlike, meni je to sve isto, sorry što sam te samo dodatno i nepotrebno zbunila![]()
i ja se pridružujem vibrama da baterija što prije izađe
Ana, ja bih otišla na hitnu ili u Klaićevu da ga klistiraju - onako temeljito ko žene pred porod. Tako će sigurno sve izići.
Držim fige da baterija što prije iziđe...
~~~~~~~~~~
martinap, evo pa jučer smo bili u Klaićevoj pa nam to nisu ponudili, ali vjerujem da nam ne gine klistiranje ako do ponedjeljka ne izađe sama!
Ja vam samo šaljem vibrice da više ta baterija izađe!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ana.m ~~~~~~~~~~~~~~~
da vam baterija izađe
Mala guzo kakaj ~~~~~~~~~~~![]()
Da istina je ovo za pelentu, jer navodno obloži to nešto u crijevima i nosi sa sobom van, jer je gusta i ljepljiva.
Ja sam u šoku od kad sam ovo proćitala jer toćno znam kako ti je, jer tako je bilo i meni. Ta neizvjesnost ubija. Nazovi još jednom onaj telefon i pitaj kaj predlažu, pošto je prošlo 48 sati. Teško da ćeš ga nagovoriti da pojede ono što ne želi, pogotovo sad kad zna da se nekaj događa, možda da nekak zakamufliraš uz neko jelo juhu, gulaš, kolać,uz povrće, neznam...mislim 100 na sat.
Pitaj što je najgore što se može dogoditi ako kiselina iscuri, savjetuj se još s nekim privatnim doktorom za probavni trakt. Jel se može možda na ultrazvuku vidjeti nešto, tek toliko da se usporedi dal se pomakla kamo.
Joj, stvarno želim da sve prođe u najboljem redu.Držite se.
Joj cure hvala kaj mislite na nas...
On je još uvijek super veseli, našopala sam ga svim mogućim i junk i ne-junk stvarima koja bi ga mogla onako fino otvoriti. Njega je stvarno teško nahraniti, a kamoli nečim kaj neće. Mogu ga jedino šopati dok on plače a meni se srce kida i na kraju opet nema uspjeha...Pričekat ću još iduću stolicu pa ako je ne bude bilo, definitvno ga pokušavam "klistirati" doma. Probat ću sutra kupiti to ricinusovo ulje, pa možda s tim bude pomaka.
Smije li se Portalak dati takvim malima?? :?
Samo oprezno ako daješ nešto na svoju ruku, da ne sadrži nešto što bi nekako reagiralo s baterijom. Joj, neznam , više, totalna zbrka. Da nije negdje zapelo u kakvom zavoju u crijevima.
idem spavati pa sam navratila da vidim jel gotovo. dakle jos nista,
ajde jankec ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vibrice za Jankeca~~~~~~~~~~~~
Nadam se da nas ujutro budu čekale lijepe vijesti...
A ta glupa baterija ni ne zna koliko ljudi čeka da ona opet ugleda svijetlo dana....
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nadam se da će ako nije do sad, s prvim zrakama jutra biti vani ta nesretna baterija!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Ajd pa da baterija završi u peleni
Evo, jutro je i mi čekamo prvu kakicu...![]()
Nikada ovoliko nisam iščekivala da se pokaka.
još malo vibrica da izađe van što lakše~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~ da baterija što prije izađe!!
Ajmo Janko, možeš ti to...
ana.m, sve će biti ok, ništa se ne može dogoditi...
~~~~~~~~~~~~~~ da danas pokaka tu glupu bateriju
![]()
Čekamooo!
Hej cure, evo mi bili u skitnji, a ionako nije ništa bilo do maloprije. Pokakao se vrlo, vrlo malo i da glupa baterija je konačno izašla vaaaaaaan :D :D :D .
Cijela ali potpuno crna! Ma bitno da je ona vani, da ja mogu odahnuti i ono najbitnije da ne moramo sutra u Klaićevu :D .
Hvala vam svima na vibrama, stvarno pomažu![]()
.
Stvarno ne znam kad sam zadnji put bila ovako sretna jer se pokakio.
I samo ukratko, bili smo još prije nego smo došli doma u ljekarni i ne postoji nešto za tako malene što bi bez recepta mogli dobiti a što bi ga "isklistiralo". Ima samo neki sirup na bazi šljiva,a mi smo njemu dali kašicu od šljiva i evo...sad je sve 5. Možemo odahnuti.
Samo si mislim, bez obzira koliko ja na njega pazim i skačem za njim i stvarno sam ko jastreb nad njim, kaj će mi sljedeće prirediti!
Nadam se da je s gutanjem gotovo. Nakon teblete i pumpanja želuca (hm, to niste ni znali, s 14 mjeseci) i sada ovoga, bilo bi dosta...
Nadam se da se ovako nešto neće nikome dogodtiti...
Svašta smo naučili iz ovog topica, ali bitno da je on sada dobro i da je baterija otišla počivat negdje drugdje...
Svima![]()
Mrvica malaIskreno se nadam da je iskakao.
![]()
ko da čitam "priče s poroda", kad će više... jel... pa šta čeka...zašto još nije...
Ja sam, a mogu mislit kako je tebi!!!
Ajde Janko,svi mislimo na tebe!!
Ja taman napisala post dok si dala predivnu vijest :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Samo zbog vas sam danas palila komp i svako malo otvarala iščekujući upravo ovao što si nam javila. :D
Hvala Bogu da je gotovo, uživajte sada opušteno i smireno u ovakvom prekrasnom danu!![]()
Samo zbog vas sam danas palila komp i svako malo otvarala iščekujući upravo ovao što si nam javila. :D
Hvala Bogu da je gotovo, uživajte sada opušteno i smireno u ovakvom prekrasnom danu!![]()
Ups!
Od silnog olakšanja otišlo dva puta!
Bravo Janko,napokon je drama završena sa happy endom !!!!
![]()
:D
guzo mala, napokon.
:D
Pozorno pratim čitavo vrijeme i sad samo :D :D :D što ste konačno na miru svi skupa.
super, super :D :D :D :D![]()
Ajme bas mi je drago da je ta baterija izasla van!
Sam sam se nazivcirala citat od pocetka do kraja....trebala sam odmah skicnut na happy end.
Nemrem si ni zamislit kak je tebi bilo u iscekivanju..baterije u kakici.
Uh, pratila sam priču, hvala Bogu da je sve gotovo i da je glupa baterija vani!
Alo Ana, kako je Janko? Jel izašla baterija? Užas jedan i nemogu vjerovat al znam da se događa. drž se. Pusa