Hej, evo nas iz Klaićeve ...
Imamo lijeeeeeeeeeepu snimku na kojoj se jako lijepo vidi baterija (već je u crijevima) .
Uglavnom, za sada ništa posebno ne poduzimati, osim jako dobro pregledati svaku kakicu da smo sigurni da je izašla van, a ako se slučajno dogodi da ne izađe do ponedjeljka javiti se njima na kontrolu. Jedino razmišljam da ga hranim nečim da to što prije i što mekše izađe van! Baterija je mala glatka i ne bi smjela nigdje zapeti, pa ja vjerujem da je već sa idućom kakicom vani. Eto drage moje vidite kaj se sve može dogoditi...Uklanjam sve sitne igračke i one koje imaju baterije u sebi :/ .
brane, sbuczkow, tražila sam bateriju oko kreveta ali evo, ipak sam, nažalost, bila u pravu.
Svima u Klaićevoj smo bili vrlo zanimljivi, onako živahni došli na hitnu a dijete puca od zdravlja .
Opće stanje super, trbuščić mekan, ma sve pet osim kaj je sad malo na baterije 8) . Ah, kao da inače nije, 100 na sat!
anki hvala ti puno na onom broju, iskreno se nadam da neće nikome tyrebati ali super da je tu i da se zna da oni postoje i da nam mogu dati pravu informaciju! .
Javim vam se ja još, jer priča još nije gotova, čekamo kakicu .
A sada idem pajkiti jer sam slomljena.