Ukratko, da li je netko čuo za to da se tetama u jaslicama/vrtiću donose pokloni tipa kave, keksa i sl. u zamjenu za bolji odnos prema djetetu?
Ja sam zgrožena, ali tak i tak nemam previše veze s realnošću, meni nije normalno ni da se medicinskom osoblju ostavljaju pokloni.
Stvar je u tome da mi se čini kako se u mjesec dana, koliko moje dijete ide u jaslice, znatno pogoršao odnos prema njemu od strane jedne tete. Od početnog pokazanog entuzijazma pretvorila se u hladno zanovijetalo. Svekrva mi je napomenula da bi im možda bilo dobro odnijeti nešto, što sam ja odmah odbila. Ona je zatim (iza mojih leđa) kad je jednom išla po malog odnijela kavu tamo (bila je prisutna druga teta, koju mali i inače voli). E sad, da li je odnos prema njemu drugačiji zbog te kave ili je inače takva, tko bi znao, kad je šteta već napravljena![]()
Dobila sam prijedlog da im sad ja odnesem "nešto", a mene želudac zaboli kad pomislim na toRadije bi ih postrojila u ponedjeljak i pitala zašto je moje dijete u petak bilo u istoj peleni koju sam mu ja ujutro stavila, zašto je bio sav zamusan kad sam došla po njega (navodno nije htio jesti, pa otkud cijela faca puna hrane), i zašto je bio budan cijelo vrijeme u krevetiću i tiho plakao dok su druga djeca spavala
Kak da im nosim sad poklone???