-
Cica umjesto dude - upomoc!
Pozdrav svima. Evo i mene po prvi puta aktivno na forumu. Do sada sam samo citala i na taj nacin se informirala o svemu sto me je zanimalo tijekom moje prve i jedine trudnoce i nakon poroda. A sada imam i ja nesto priupitati s nadom da ce mi pomoci netko tko je mozda imao slicnu situaciju.
Moja je beba stara 5 mjeseci i dojenje nam ide sasvim dobro. Iskljucivo je na prsima. Prvo tromjesecje dobivao je po kilogram i 4-5 cm i sad ima preko 8 kg. Zovemo ga mala Buhtlica. Imao je grceve od samog pocetka svih ovih pet mjeseci i mislim da su sada posljednji trzajevi grceva. To nas je totalno iscrpilo. Ali nije ni to problem. Stvar je u tome da on cijelu noc nacicava i ne spava u kontinuitetu vise od sat vremena,a i to je vec rijetkost. Budi se cesto svakih pet, deset, petnaest minuta ili pola sata i opet cica i pada u plitak san. Kada mu izvadim cicu, odmah se budi. Buduci da nikako nije htio dudu, cica mu sluzi umjesto dude. Po danu isto jako malo spava i stoga je neispavan, razdrazljiv i nezadovoljan i tezak. To me je dovelo na rub mojih fizickih i psihickih snaga. Vec sam peti put imala nebakterijski mastitis od iscrpljenosti. Ne mogu spavati kada mi je na sisi i uzasno je frustrirajuce u noci kada uspijem izvaditi sisu, on spava, ja se namjestim u polozaj za spavanje, a on se budi i opet nacicavanjei tako vec pet mjeseci. Noc mi je rastrgana i ja vec cesto ne mogu ni zaspati kada on ponekad spava. Da bih ipak nadoknadila nesto od noci, muz ga odvede van, a ja popijem dva Normabela i pokusavam zaspati bar na dva sata. Odlucili smo mu ukinuti cicu po noci. U petak idemo pedijatrici na redoviti pregled i pitat cemo za savjet. Odlucili smo ga nositi po noci kad se bude budio, ali mu ne dati cicu. Je li netko imao slicnu situaciju i sto mi mozete savjetovati. Muz i ja smo vec jako ocajni, a moji zivci su totalno stradali.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma