Bubiii, vraaati seeeee!!!! :shock:
evo zadnje ipak tek sad on mene.......evo samo da vam velim da sam stavil još slika gore, i da vam se zahvalim na savjetima....sve u svemu ovaj je topic ispunio svrhu i anki i bebač su doma, nadalje SANJICA......teško da ću se vratiti -zapravo nemoguće barem u tom vama svima poznatom liku......cure hvala na svemu i pozdrav od BUBAČA a sad vas prepuštam ponosnoj vlasnici nickaSanjica prvotno napisa
Ajme pišonja mali preslatki je!
Super da ste se izborili za otići doma i dali mi ideju...
Za malog pišulinca :D![]()
Ajme, presladak je.
Čestitke!
bubimirko dragi, ni ovdje bez pikanja, a?anki prvotno napisa
pa onda... baš mi je drago da si tako dobro upućen u rodino djelovanje. vidi se da si temeljito proučio ovu stranicu.
međutim, nekako ti je promakla nedavna rodina kampanja Mama i beba – 24 sata zajedno u rodilištu - u sklopu koje je provedena anketa o neodvajanju u rodilištima čiji su rezultati prezentirani liječnicima, postavljeni su jumbo plakati i tiskano pismo mami i medicinskoj sestri u kojem se objašnjava važnost zajedničkog boravka mame i bebe. kampanja još traje, trudnice mogu dobiti pismo na trudničkim tečajevima, kod svojeg ginekologa i drugdje i ponijeti ga u rodilište.
ali da bi se stvari zaista promijenile, nije dovoljno samo djelovanje rode ili bilo koje udruge. pritisak treba doći od žena, majki, roditelja - kad bi svaka rodilja zahtijevala svoja prava kao anki prestali bi ih smatrati "biserima s idejama", dogodio bi se taj klik u glavama.
od nekonstruktivnog prigovaranja nikakva korist. ako želiš da ti bude bolje, djeluj. rodi uvijek dobro dođe par vrijednih ruku![]()
Potpisujem!!ms. ivy prvotno napisa
Nadam se da ce mnoge trudnice procitati ovaj topic i dobiti jos jednu dobru ideju![]()
A Anki, Bubiju te malom i velikom deckicu zelim puno uzivancije sad kad su konacno doma!
Zguzvanac je preslatki!!
ja bi samo nešto nadodala; iako je većina osoblja, s kojima sam ja kontaktirala, bila hladna i zgrožena mojim "zahtjevima", naišla sam i na nekolicinu stvarno divnih ljudi koji imaju prije svega ljudski pristup! bilo je tu nekoliko sestara kojima, na žalost, ne znam imena pa ih ne mogu javno pohvaliti, ali od većih faca svakako bi izdvojila dr stanojevića koji je jedna predivna osoba puna razumijevanja i koji je jedini, od svih pedijatara koje sam tamo vidjela svakoj bebici prišao sa toplinom i obrati joj se s ljubavlju.
on nam je bio na viziti zadnji dan i njega sam žicala da nas pusti doma. po meni je odreagirao upravo onako kako treba; prvo me je pitao zašto bi išli doma, a kad sam mu rekla nije ništa posprdno prokomentirao nego je rekao:
ok, inače to nije praksa, niti vam ja to preporučam, ali ako vi mislite da je tako najbolje onda će tako i biti.
po meni, ništa drugo nije ni trebao reći.
za razliku od njega, ginekolog koji nam je bio na viziti pola sata prije je imao otpr. ovakvu reakciju:
- ne može!
-zašto?
-zato.
-ali ja ću vam potpisati da idem na svoju odgovornost....
-kaj se mene tiče sve vi odite odmah doma, ali ne možete zbog bebe...
-pa to će valjda pedijatar odlučiti...
- ne! ja znam kak vi koje hoćete doma...odete, obećate da ćete doći na pregled, pa ne dođete i onda mi imamo punu bolnicu bolesne djece...
- :?
- a šta ste vi po struci...(pogleda moj karton i posprdno uzvikne): ah vi umjetnici! živite u svom svijetu! ako niste znali u ovoj državi vam vrijede neki ZAKONI...a njih treba poštovati....ne može!
nemam pojma kak se zove jer nam se, naravno, nije predstavio. sestre koje su bile u pratnji su se zgražavale i radile face u stilu: gle ti ovu luđakinju...
a hajlajt je bio kad su nas nazvali doma da trebamo doći drugi dan da malom izvade krv jer su u otpudnom pismu napisali da su napravili neku pretragu, a zapravo nisu....i javi se MM:
- jeste vi njezin muž?
- da...
- a jel vi znate da vam je žena otišla doma?!?
:?![]()
![]()
![]()
![]()
ma zakon su. meni su se isto neki zgrazali ali se nitko nije pozivao na nekakav nepostojeci zakon.
Isto ovako je bilo kada sam trazila da idem doma na svoju odgovornost. No, cim sam podigla glas i ponovila da hocu dijete i da idem doma, onda su se uozbiljili. I pustili su me doma bez da sam ista potpisala :? .anki prvotno napisa
Dr. Stanojevic je bio OK, pamtim mu i + i -.
TeddyBearz prvotno napisa
![]()
:shock:
![]()
Bože, svakakvih ljudi ima....
anki, nadam se da je rekao da ne zna, i da je još odvalio paljbu po njima kako su te mogli pustit bez da njega pitaju![]()
ma nije se snašel na brzinu![]()
baba ga je tak izrešetala da nije mogel vjerovat kaj ga je snašlo![]()
zamislite koja je to igračica kad je bubija uspjela zbuniti!![]()
ali im je drugi dan vratio milo za drago...kad smo došli vaditi krv, onda se opet skupio "odbor" i povuklo se pitanje zašto smo mi išli doma ranije, pa im je rekao da je usluga bila loša, ni jedan dan janjetina za ručak....![]()
ja se samo rastapam na slikice![]()