Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Romer Evolva

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno Romer Evolva

Dakle, riječ je o novom proizvodu voljenog nam Britax-Roemera; AS za djecu 9-36 kg tešku (znači,grupa I-II-III). Razlika je u tome što ova AS ima svoj pojas (5 točaka), a ne kao svi ostali boosteri te grupe, u kojima se dijete veže pojasom automobila.
    Ima li tko, iskustva?

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Evolva i nije više tako nova. Na tržištu je prisutna već sigurno godinu i pol koliko ja znam, a vjerojatno i nešto duže. Koliko znam ne može se kupiti u HR nego se po nju mora ići u Sloveniju. Nema kopču za fiksiranje pojasa vozila te ju svakako treba isprobati montirati prije kupnje. Preporučljivo ju je upotrebljavati u autima koji imaju ALR pojaseve.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ok, meni je nova
    Što su ALR pojasevi? Imamo Yaris...Preporučujete li Evolvu za njega?

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Joj, još crvenim
    Pročitala sam obavijest o ALR pojasevima,ali nisam posve sigurna da sam i razumjela,odnosno,mislim da Yaris ima takve pojaseve,jer se AS grupe 0 pričvršćuje na opisani način hmmmm.... :?

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ma nemaš se zašto crveniti
    Pa zato i postoji forum da se pita i razmjeni iskustvo i mišljenje.
    Ne mogu ti sa sigurnošću potvrditi kakav pojas imaš u Yarisu, ali noviji japanci gotovo svi imaju kombinirane ELR/ALR pojaseve s kojima se Evolva može dobro pričvrstiti, pa je lako moguće da i u Yarisu imate takve pojaseve. Najbolje da isprobate montažu prije kupnje. U Sloveniji načelno ne rade problem oko isprobavanja.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Fala,Daddy, baš si cool

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Mi ju kupili u subotu u Brežicama. Teta iz dućana nam ju je montirala. Imamo Clio i nemamo ALR pojaseve, ali smo ju (mislim) uspješno učvrstili. Meni, tj Tinu su malo problematični njeni pojasevi koji su poprilično debeli, kruti i široki pa se žali da ga žuljaju :/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •