-
Romer Evolva
Dakle, riječ je o novom proizvodu voljenog nam Britax-Roemera; AS za djecu 9-36 kg tešku (znači,grupa I-II-III). Razlika je u tome što ova AS ima svoj pojas (5 točaka), a ne kao svi ostali boosteri te grupe, u kojima se dijete veže pojasom automobila.
Ima li tko, iskustva?
-
Administrator foruma
Evolva i nije više tako nova. Na tržištu je prisutna već sigurno godinu i pol koliko ja znam, a vjerojatno i nešto duže. Koliko znam ne može se kupiti u HR nego se po nju mora ići u Sloveniju. Nema kopču za fiksiranje pojasa vozila te ju svakako treba isprobati montirati prije kupnje. Preporučljivo ju je upotrebljavati u autima koji imaju ALR pojaseve.
-
ok, meni je nova
Što su ALR pojasevi? Imamo Yaris...Preporučujete li Evolvu za njega?
-
Joj, još crvenim
Pročitala sam obavijest o ALR pojasevima,ali nisam posve sigurna da sam i razumjela,odnosno,mislim da Yaris ima takve pojaseve,jer se AS grupe 0 pričvršćuje na opisani način hmmmm.... :?
-
Administrator foruma
Ma nemaš se zašto crveniti
Pa zato i postoji forum da se pita i razmjeni iskustvo i mišljenje.
Ne mogu ti sa sigurnošću potvrditi kakav pojas imaš u Yarisu, ali noviji japanci gotovo svi imaju kombinirane ELR/ALR pojaseve s kojima se Evolva može dobro pričvrstiti, pa je lako moguće da i u Yarisu imate takve pojaseve. Najbolje da isprobate montažu prije kupnje. U Sloveniji načelno ne rade problem oko isprobavanja.
-
Fala,Daddy, baš si cool
-
Mi ju kupili u subotu u Brežicama. Teta iz dućana nam ju je montirala. Imamo Clio i nemamo ALR pojaseve, ali smo ju (mislim) uspješno učvrstili. Meni, tj Tinu su malo problematični njeni pojasevi koji su poprilično debeli, kruti i široki pa se žali da ga žuljaju :/
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma