Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Kuhinja

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno Kuhinja

Da li bi neke forumašice stavile slike svojih kuhinja da se malo vidi kakve su u pravom prostoru?
    Isto tako, zanima me:
    1. da li ostaju packe od prstiju na površini kuhinje (tražim onu na kojoj ne ostaje, pa stavite ime kuhinje, boju, materijal ili šta li već)
    2. da li netko ima "kosu" kuhinju? Hmmmm....tj. kuhinja u uglu prostorije (naslonjena na zid), a pult i samostojeći elementi su postavljeni dijagonalno? tako da je u biti kuhinja u trokut? Takvu bih sebi napravila, ali nisam je nigdje vidjela (a da nije ogroman prostor)

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

I još nešto zaboravih da li imate parket u kuhinji i kako je sa održavanjem, pogotovo onog dijela gdje se kuha i pere suđe?

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ja trenutno imam laminat jer mi je kuhinja dio dnevnog boravka i održavam normalno kao i u ostatku sobe.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ako je kuhinja "kosa", odnosno zid je kosi (kako sam ja shvatila) treba se raditi kuhinja po mjeri. moze se kupiti kuhinja u originalu takva ali proizvodjaci opasno naplacuju takve zahvate (cesto nasi prodavaci radje izbjegavaju to i kazu da se ne moze). Ja sam vidjela takvu kuhinju i sve pet, al zavisi tko ti ju radi...

packe najvise ostaju na sjajnom laku - ormarici, a sto se tice radne ploce izbjegavaj sjajni inox jer je to muka odrzavat (bas zbog packi). Ako ipak preferiras inox, bolje se odluciti na "reljefni". Inace "klasicne" radne ploce su najzahvalnije po tom pitanju. kamen - zavisi koji i kako se odrzava obzirom da neki znaju biti porozni i poslije flekavi.

parket je pravo drvo a laminat je oblozena ploca i dvije su razlivcite stvari sa normalno razlicitim karakteristikama- odnosno laminat mozes prat jer nije drvo (treba vodit racuna samo na mjestima spajanja da ne udje voda). Parket je puno drvo i treba voditi racuna o vlaznosti jer drvo uvijek "radi" - uteze se i bubri. Zbog velike vlaznosti u kuhinjama, parket se obicno ne preporucuje, ali to ne znaci da se obavezno mora izbjeci

nadam se da sam malkoc pomogla

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ime kuhinje nemam pojma.. al sam jako zadovoljna s njom, nema prstiju , lako se odrzava, i meni je funkcionalna, meni je malo veci prostor, pa ako te zanima čirni... imam tu na kompu slike kuzine i dnevnog boravka pa ih provrti, da sad ne odvajam samo kužinu
    http://public.fotki.com/MamaAna/kuhi...nevni-boravak/

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Citiraj Maslačkica prvotno napisa
    I još nešto zaboravih da li imate parket u kuhinji i kako je sa održavanjem, pogotovo onog dijela gdje se kuha i pere suđe?
    Ja imam laminat i nemam problema s održavanjem, ali zato moji imaju parket i to izgleda grozno. Tamo gdje se puno hoda i vlaži izgleda stvarno ofucano. Trebalo bi ga pobrusiti i prelakirati, ali tko će to raditi svaki čas. Drugi tjedan idem do njih i ako hoćeš poslikam ti tu žalost.

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Sretna mama - to ti je neka mat kuhinja? Super izgleda, baš mi se jako sviđa kombinacija. I kažeš lako je za održavati iako je bijela?

Brigita 2 - može slika!!! - da vidimo i tu "sramotu"
    A daj mi reci kad je zadnji put brušen i lakiran? (s obzirom da smo mi lakirali i brusili prije jedno 10-ak godina i cijeli izgleda katastrofa, a ne kuha se! :D

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Pa nije bijela , boja magnolije je oli ti slicno vaniliji, i skroz lako je odrzavat, ne vide se prsti, samo mokrom krpicom prođem je i ona je kao nova, bude po njoj i čokolade i hrane i svega od djece al skroz lako za odrzavat. Ja oduševljena
    Kuhinja je mat, jer visoki sjaj s malom djecom mi nije dolazio u obzir

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mi smo u kuhinji postavili na pod pločice i parket pola, pola - na uzdužnoj polovici uz kredence su pločice, a na drugoj uzdužnoj polovici parket.
    Na tu smo se kombinaciju odlučili jer nam je stol za kojim jedemo u kuhinji, i bojali smo se da će nas zepsti za noge dok sjedimo za njim. Ali ipak se nismo odlučili staviti parket skroz do kredenca, nitko poznat nije imao parket u kuhinji.
    Jako smo zadovolnji. Parket je hrastov, temeljito polakiran, tu živimo već 7 godina i ne vidim na njemu ništa što bi me uzrujavalo. Povremeno operem pod, sve ok.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •