-
ja ih još uvijek ne hranim u stolici za hranjenje, nego ih zavežem u autosjedalice i stavim ih oboje na kauč, ja sjednem ispred njih i jednom žličicom hranim jedno pa drugo. Ispraznimo jednu teglicu pa onda drugu. Ako je muž tu onda on hrani jedno.
Nama je pedijatrica savjetovala:
ujutro dojenje, međuobrok voće, ručak dojenje, popodne povrće, večera dojenje, i ovaj raspored je dobar jer se dojke stignu napuniti,
a ako se daje, kao što mnogi rade,ujutro dojenje, međuobrok voće, ručak povrće, popodne dojenje, večera dojenje problem nastaje jer su dva dojenja jako blizu.
Inače ja sam samo prvi tjedan davala voće, poslije sam počela popodne davati povrće. Meso još nismo počeli redovito, tu i tamo ga damo u povrću.
Oni su od početka super prihvatili voće, već smo probali dosta toga(uglavnom gotove **** kašice od voća), povrće dajemo tako da u svaki obrok umiješam jednu teglicu mrkvice s jabukom, jer je to slatkasto pa da okus jelu, inače jednostavno ne ide. Tako da je kod nas sve s mrkvicom.
Ponekad, tj. do sada 3 puta smo navečer dali krutu večeru onu noćnu kašicu i onda dojenje, budući da po noći dojimo najmanje 2 puta uzmu dovoljno mlijeka
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma