jel se sjecate istog ovakvog topica na 0-1? e, pa saga se nastavlja![]()
nakon pola godine svakonocnog nespavanja, uz pomoc homeopatije krenulo je bitno na bolje. zeko je poceo spavati i po 4-5 sati u komadu, nocu se budio prihvatljivih 3-5 puta. pocela sam biti odmorna ujutro, osjecaj koji sam vec pocela zaboravljati.
i sad je krenulo ispocetka. vec tjedan dana skupljam podocnjake po podu (a i zeko ima crno ispod ociju), jer po noci imamo show. do 1h spava uglavnom ok, a tada pocinje plakanje, izvijanje, nece cicu, hoce cicu, nosanje... smiri se, vratim ga spavati, legnem, utonem u prvi san, i vrist vrist sve isponova. i tako do jutra. a buduci da nam je krevet na istoku, to jutro dolazi sve ranije. :/
inace je zdravo dijete, ne bih rekla ni da ga boli uho, grlo, nos je cist, ne izgleda kao da raste zub, a opet taj plac mi zvuci tako ocajno, tako nesretno, kao da ga nesto stvarno jako boli. navecer ga je tesko uspavati, zaspi tek nakon 22h, a po danu spava dvaput po sat vremena. istina, primjecujem da je i po danu dosta kenjkav i zahtjevan u zadnje vrijeme.
otici cu pedijatrici iako sumnjam da mi ista pametnog moze reci.
ne kuzim, sto radim krivo??? jel to samo neki ispad iz rutine, jel nesto akutno, jel nesto sto sam kao roditelj trebala primijetiti i/ili prevenirati, jel to testiranje mojih granica, jel... :?
jedva cekam da pocne pricati, da mi moze reci. ova neverbalna komunikacija me ubija.
nadam se da nema slicnih slucajeva na forumu, da vasa djeca manje vise dobro spavaju... ovaj topic pisem vise da bih se izventilirala. evo, vec mi je mrvicu lakse.

Odgovori s citatom
!!!