Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: maxi cosi cabrio fix

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno maxi cosi cabrio fix

zanima me koliko je zgodno/ne zgodno svaki put uvezivati ovu sjedalicu (s bebom u njoj) u auto, obzirom da bi ju koristila i na kolicima i u autu za početak dok je beba mala...

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

meni to nije bio nikakav problem 8)

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

a onaj pojas što ide preko nogu, je li problem uvući bebu u sjedalicu zbog toga ili je bolje (kao što će vjerujem uglavnom i biti)da je beba već u sjedalici, pa da onda uvežem i fikriram?Nisam baš sigurna da je lako ispravno mintirati sjedalicu kad je beba u njoj... :/ Ili samo treba prakse?

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ako sjedalica nije na bazi, ja ti ne bih savjetovala to stalno uvlačenje i izvlačenje.
    najbolje je da se sjedalica ispravno montira i ostane u autu, a da se beba vozi u kolicima.
    na našim pregledima, dvoje savjetnika montira jednu AS i treba dosta snage kako bi se to optimalno napravilo. a pogotovo uz bebu u sjedalici :/

ako sjedalica ima bazu, onda samo klik-klik... (iako AS nisu zamišljene da se beba u njima šeta gradom)

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

hvala apricot (sjećam se tog dijela da dvije namještaju sjedalicu, pa sam zato skeptična )

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •