Ima li tko iskustva s dr. Rokom/Rocom/Roccom s Merkura (ne znam kako se piše)? Frendica bi krenula tamo pratiti trudnoću, pa me zanimaju vaša iskustva. Hvala.
Ima li tko iskustva s dr. Rokom/Rocom/Roccom s Merkura (ne znam kako se piše)? Frendica bi krenula tamo pratiti trudnoću, pa me zanimaju vaša iskustva. Hvala.
A-ha.
Čula sam da je visok, mlad i zgodan, jel ti pomaže?![]()
Susjeda se kontrolirala kod njega. Njoj je prije 4 god. bio OK.
Valjda se nije proružnio od tada?![]()
Uuuuuuuuuuuuuuu,mrak,mrak...ja sam rodila u Merkuru, dolazio je u vizite, čim ga vidiš rodiš ko od šale, mislim da je dalmoš a baš je zgodan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8)
Marina mama prvotno napisa
![]()
profesionalan, voli pomoći ali to i istaknuti, ipak sve u domeni profesije, bez pritužbi. a i mlade sestre su bolje volje kad su mu u pratnji![]()
Joj joj, kakve to perverzne misli imate![]()
Meni je bolje da doktor nije zgodan, najbolje star i ruzan, ako je mlad i zgodan, puno me vise sram![]()
Eto ja sam ti friska mama koja je rodila u Merkuru!![]()
Mene je pratila dr. Gebauer ali mi je bio i Dr. Roki na jednoj kontroli i naravno u Viziti I cini mi se o.k. ! Frendica je kod njega vodila trudnocu i veli da je pre zadovoljna!
A ako ocete mladog doktora , onda svakako DR. Kovačević 8) em je mlad , simpatican, a uz to cijelo vrijeme me je nasmijavo! ( On me je porodio) ma stvarno mi se dopo i ko doktor i kao osoba!![]()
ne mogu a da ne odreagiram na ovu recenicu.vendela prvotno napisa
mislim da dajes previse kredita doktoru, a premalo sebi - nije te on porodio, TI si sama rodila svoje dijete.![]()
izvini, ali morala sam.![]()
Ma slazem se s komentarom ali u zurbi mi se jako cesto dogodi da se pogresno izrazimmomze prvotno napisa
![]()
Meni je on ostao u sjećanju s jednog tečaja - pobornik je epiduralne i sve što je imalo teže i problematično - on bi na carski!!!!
Jest da je zgodan, ima dva sina, dalmoš, i sve ostalo što ste naveli, ali njegov stav nije mi ni malo simpatičan.![]()
ja imam baš suprotno iskustvo - njegov kolega me isprepadao formulom "zadak+prvorotka=carski" a on mi je nakon pregleda prognozirao lagan vaginalni porod. prepoznao me na viziti i bilo mu je drago da je bio u pravu.AndrejaMa prvotno napisa
Eto, iskustva su razičita. Doduše ovo moje je hvala Bogu samo sa tečaja.
kad već spominješ tečaj - on je trebao pričati o carskom, ali mi se jako svidjelo kad je rekao: o carskom vam sve mogu reći u pet minuta. radije vi meni recite jesu li vam rekli kako to izgleda kad dođete u rađaonu, što trebate ponijeti i što će se događati?
i onda je dijelio savjete o šlapama i ulošcima, sve ono što se nitko drugi nije sjetio reći.
stvarno, potpuno različita iskustva!
a ja sam mislila da se raspituješ za sebe![]()
ma mislila sam na hrčkicu,
ti si već u drugom "film"![]()
mirtiću, pa znaš da sam ja obožavatelj dr. M sa SD! :D
Nijedan drugi doc me ne zanima, a ako on slučajno ne bude na SD negdje krajem slijedeće godine, ne znam što ću
![]()
a roditi ćeš draga mojahrčkić prvotno napisa
![]()
(tako se i meni desilo, izletila mala van prije nego je doktor stigao)
potpisujem za dr.R. ja sam tamo provela nekih 8 tjedana i jedini on je imao razumijevanja i petlje....
Ima li neko iskustva s dok. Valetićem iz Merkura
Imam ja i to jako dobra iskustva. Doduše nije mi bio na samom porodu, ali pregledi su mu jako nježni.Meni je on zaista OK.
Mene je Valetić lječio prije zbog uroloških problema, pa kad sam skužila da ne mogu zatrudnjeti on je obavljao prve pretrage i davao savjete, a nakon operacije me je obilazio više puta dnevno i ohrabrivao i tješio, zato sam mislila probat dogovorit s njim da radi porod (99% carski) al ne znam da li se bavi i tim djelom. On je stvarno divna osoba