Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: barbeque wings - zna netko?

Tonja_1 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno barbeque wings - zna netko?

mmmljac...priprema za roštilj je u tijeku a nigdje ne pronalazimo kako se priprema to fino mexičko jelo. nadam se da znate!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

sto nisu barbeque wings najobicnija pileca krilca na rostilju? ne znam na sto mislis. na googleu imas gomilu recepata za to, pa i meksickih.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

BBQ wings: marinirana pileca krilca. Obicno se napravi marinada od soja umaka, meda, ketcapa, papra i soli, mrvicu cesnjaka, moze i djumbira. Fino i jeftina a usput se mogu napraviti i 'potato skins' ...

Tonja_1 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

maxime, nešto slično sam na kraju i napravila. našla recept:
    worchester umak, pelati, med, đumbir, gorušica...super izgledalo ALI smo uvaljali krilca i batkiće prije pečenja i kada mso stavili na roštilj smjesa se odmah zapekla i zagorila pa se meso nije ni stiglo ispeći do kraja :? . kada to jedem u meksičkom ne izgleda mi kao da se premažu smjesom nakon pečenja, negdje smo fulali. imaš iskustva možda?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ne znam zasto je izgorilo (ja ove stvari obicno pecem u obicnoj pecnici i nemam iskustva s rostiljem) ali znam da se dio marinade obicno prokuha i polije preko vec pecenog mesa.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Tonja, jesi nauljila resetku rostilja? Meni krilja ili spare ribs jos nikad nisu zapekli. Pokusaj iduci puta peci na laganijoj vatri i za brijeme pecenja nekoliko puta premazati s marinadom. Sretno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •