-
barbeque wings - zna netko?
mmmljac...priprema za roštilj je u tijeku a nigdje ne pronalazimo kako se priprema to fino mexičko jelo. nadam se da znate!
-
sto nisu barbeque wings najobicnija pileca krilca na rostilju? ne znam na sto mislis. na googleu imas gomilu recepata za to, pa i meksickih.
-
BBQ wings: marinirana pileca krilca. Obicno se napravi marinada od soja umaka, meda, ketcapa, papra i soli, mrvicu cesnjaka, moze i djumbira. Fino i jeftina a usput se mogu napraviti i 'potato skins' ...
-
maxime, nešto slično sam na kraju i napravila. našla recept:
worchester umak, pelati, med, đumbir, gorušica...super izgledalo ALI smo uvaljali krilca i batkiće prije pečenja i kada mso stavili na roštilj smjesa se odmah zapekla i zagorila pa se meso nije ni stiglo ispeći do kraja :? . kada to jedem u meksičkom ne izgleda mi kao da se premažu smjesom nakon pečenja, negdje smo fulali. imaš iskustva možda?
-
ne znam zasto je izgorilo (ja ove stvari obicno pecem u obicnoj pecnici i nemam iskustva s rostiljem) ali znam da se dio marinade obicno prokuha i polije preko vec pecenog mesa.
-
Tonja, jesi nauljila resetku rostilja? Meni krilja ili spare ribs jos nikad nisu zapekli. Pokusaj iduci puta peci na laganijoj vatri i za brijeme pecenja nekoliko puta premazati s marinadom. Sretno
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma