Pokazuje rezultate 1 do 50 od 51

Tema: sarma

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Strucnjakinje za sarmu, trebam pomoc.
    Mogu li smotati sarmu navecer, strpati u frizider i ujutro ju staviti kuhati? Mislim, mozemo li se otrovati, prosjediti Novu na wc-u ili tak nekaj

Ko da je bio neki topic gdje je netko pisao kak kuha sarmu cijelu noc, ali ga nikako ne mogu pronaci. Da probam tak?

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj enela prvotno napisa Vidi poruku
    Mogu li smotati sarmu navecer, strpati u frizider i ujutro ju staviti kuhati? Mislim, mozemo li se otrovati, prosjediti Novu na wc-u ili tak nekaj
    Ja uvijek tako radim, bude baš dobra
    smotam navečer, složim u lonac i u frižider
    ujutro nalijem vodu i stavim kuhati

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj enela prvotno napisa Vidi poruku

Ko da je bio neki topic gdje je netko pisao kak kuha sarmu cijelu noc, ali ga nikako ne mogu pronaci. Da probam tak?
    Možeš, to ti je kao da koristiš lonac za sporo kuhanje (ako je peć na struju, zakipiš, pa smanjiš na 1 tj. najslabiju vatru i ostaviš cijelu noć). Nisam to nikad radila, ali sam čula da se može. Možeš i u pećnici, na laganoj vatri:http://www.coolinarika.com/recept/sarma-kao-takva/

Ali dobro je a70v rekla - ostavi smotanu sarmu preko noći pa kuhaj sutra, ništ joj ne bude.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 29.12.2012. at 22:01

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •