Evo dižem ovu temu...
Rodila sam prije 16 dana i osjećam se nekako čudno. Beba je dobro, jede i često spava, ne uvijek

). Ali ja se osjećam slično kao Perpetua. Imam osjećaj da dugo još neću izać iz ova 4 zida. Ne mogu se opustit, i po danu i po noći svako malo nešto treba... Nisam se pripremila na ovakve osjećaje. Mislila sam kad dođem iz bolnice sa zdravom bebom da ću bit najsretnija na svijetu, kad ono osjećam se kao u nekakvim okovima, ne mogu se opustit... Još nisam izlazila s bebom, ne da mi se zato jer je stalno trebam hranit, prematat, onda se mislim kud ću...
I imam živčane ispade koji su na granici normale. Nekad i plačem i puno se bolje osjećam nakon toga... Uz dojenje nadohranjujem bebu pa sam i zbog tog često nikakva. Jednostavno je tako krenulo, prvi dan kad smo došli iz bolnice nakon 4-5 sati dojenja neutješno je plakala i gurala ručice u usta i popustila sam... Nakon što je pojela bočicu blaženo je spavala. I tako, otada i dojimo po cijele dane i dohranjujem kad nakon 2-3 sata dojenja više ne znam za sebe, a beba plače i sisa svoje ručice...
Znam da će ovo razdoblje proć, ali vas pitam je li normalno da zapravo ne uživam u ovome nego čekam da prođe? Često se osjećam kao loša mama. MM kaže da uživa u svemu, ja to ne mogu reć iako znam da objektivno trebam bit sretna.