-
-
Pogledala sam link, i paznju mi je privukao projekt Villa Maria.
Pogledala sam dokument, i nije mi jasno: onaj scenarij na kraju - to su djeca odigrala???
-
Nemam pojma, to se sve nije odvijao u M.-ovoj grupi i nema šanse da bi on u tome sudjelovao. Tražila sam nešto o današnjoj završnoj predstavi i naletjela na to, dakle, istina je, barem u našem vrtiću, da tete priređuju vjenčanje, ali opet to ima neku edukativnu podlogu. Projekt Villa Maria mi se ne sviđa, jer mislim da se mogla naći i druga podloga za razgovore o istoj temi. Mog M. sapunice ne zanimaju, a da imam kćer sigurno bi imala zabranu da to gleda, pa mi onda ne bi bilo pravo da to proučavaju i dramatiziraju u vrtiću.
-
slazem se, po pitanju sapunica.
projekt vjencanja mi je manje vise prihvatljiv, iako bih, kad je u pitanju moje dijete, radije da tih nekoliko mjeseci, koliko je projekt trajao, provede fokusiran na neku drugu tematiku.
Npr, u antunovoj grupi su prosle godine tete odabrale zastitu prirode kao centralnu temu oko koje su organizirale vecinu aktivnosti.
Na zavrsnoj priredbi su imali kviz, i dobili su diplome kao 'mali cuvari prirode'.
To se meni svidja. A i antunu je jako dobro 'leglo'.
-
U našoj grupi teta isto radi eko projekt. To je uključivalo niz akcija vezano uz godišnja doba - npr. sadnja cvijeća, slikanje cvijeća, učenje o prirodi i zdravlju Zemlje, razne aktivnosti u njihovom velikom parku. I završilo je danas, prekrasnim igrokazom o prirodi, odnosno čuvanju prirode. Teta je napravila i posebnu web stranicu o tom projektu. Ja sam s sa svime time jako zadovoljna, a da mi dijete uči o ljubavi preko nekih petparačkih sapuničkih likova ne bi došlo u obzir. Nisam ni slutila da se to odvija u našem vrtiću.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma