Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Bolovi u guzi ??!!??

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno Bolovi u guzi ??!!??

Drage majke...jako lijepo zvuči, barem meni ovako friškoj. Rodila sam prije 7 dana, malog anđela 4250 i 53cm...uglavnom, moj je problem sljedeći. Nemam redovitu stolicu i strašno me napuhava(prdim). I u tim trenutcima boli najciše...rezana sam, i jako sam popucala ( grlić maternice i cerviks).Kada ležim ne boli, ali dok hodam, stojim ili bilo što drugo osjećam bol. Najjača je u lijevoj strani guze, točnije sama kost u nutra koja boli i na dodir, ali kod "prdenja" - koje je često, boli kao nekakav grč.Neznam ima li netko saznanja što bi to moglo biti i kako da si olakšam, jer teško mi je i maloga presvlačiti...držati..maziti..Hvala vam

ana-blizanci avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

kao prvo ČESTITAM na malom anđelu. inače ja nakon poroda po 5 dana nisam imala stolicu.doktor mi je reka da je to normalno.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Cestitam friskoj mami! Znam kako se osjecas, ja sam prije 6 tjedana rodila curicu od 52 cm i 4150 kg :D

Mene je bilo strah tiskati kada bi isla na WC i nekoliko dana nisam imala stolicu. Nabavila sam tabletice koje su rjesili problem kakanja. Bolove reza sam rjesavala s kompresima natopljene s fizioloskom otopinom i ispiranjem hladnom vodom. Prva 2 tjedna su mi bila gadna, tesko sam izlazila iz kreveta a sjediti nikako nisam mogla (suprug mi je nabavio poseban jastuk s rupom u srediti koji me spasio). Sad je vec puno puno bolje, makar me zna boliti stidna kost, guza, trtica, sve pomalo :/

Samo polako, pokusaj izbjeci teglenje (ja nisam bila tako pametna i napravila si medvedju uslugu) i probaj maksimalno odmarati koliko god to zvucilo ambiciozno ...

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Mene je bilo strah tiskati kada bi isla na WC
    ista stvar

s tim da ja nisam bila ni rezana ni popucala, a bol u guzi ( u kostima, ili mišićima...ne znam ni sama ) grozna prvih par dana. onda prošlo odjednom. stolicu sam riješila 2 dana nakon poroda čepićima na preporuku liječnika.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

ja nakon prvog poroda nisam mjesec dana mogla uspravno hodati od bolova u trtici. čitala sam negdje da se kosti pomiču i da zato tako boli.

sad me opet sve boli. od-do osjećam užasan pritisak dok stojim ili hodam. zato ležim cijele dane i niš ne delam. samo dojim. teško mi je kaj ne mogu nosati okolo svoju bebicu, ali bolje da 2 tjedna odležim nego da poslije bude....

stolicu sam imala 4. dan sama od sebe.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

tu bol netko osjeća jako netko manje a netko opće ne.tek je prošlo sedam dana od poroda i još kažeš da si rezana onda sigurno da boli.bilo bi dobro da što priješ obaviš stolicu i sigurno ćeš osjetiti olakšanje.stavi čepiće i zaključaj se u wc i reci ukućanima da te ne ometaju dok to ne obaviš.nakon prve trudnoće i mene je malo grčilo kad sam došla doma krenem u wc da se kad evo netko u kuću da vidi bebu ,mamu zato kad je došla večer zaključala vrata i svoje obavila bilo je puno lakše.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

i zaboravila sam čestitke na malom bebaču

Nice avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

a da to nisu hemeroidi :?
    Meni su od tiskanja prilikom poroda poiskakali van. Bilo ih je i unutrašnjih i vanjskih. Cijeli vinograd
    Nisam mogla stajati, sjediti, ležati...ništa..umirala sam od bolova i tek treći dan shvatila da su hemaći odgovorni za to.
    Uglavnom, faktu mast me spasila.

jenny avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

unutarnji hemeroidi?

mene je bolio rez i to jako dugo.konce su mi cviknuli,al bol u guzi je ostala.sve je kulminiralo proslo ljeto kada mi je hemeroid izisao van i bio velik i bolan 2 tjedna.toliko sam ga agresivno tretirala da se na kraju povukao sam od sebe i od onda nista!!!a od poroda 2004 me gnjavio.

jenny avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

unutarnji hemeroidi?

mene je bolio rez i to jako dugo.konce su mi cviknuli,al bol u guzi je ostala.sve je kulminiralo proslo ljeto kada mi je hemeroid izisao van i bio velik i bolan 2 tjedna.toliko sam ga agresivno tretirala da se na kraju povukao sam od sebe i od onda nista!!!a od poroda 2004 me gnjavio.

jenny avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

unutarnji hemeroidi?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •