http://www.24sata.hr/articles/view/50321/
objavljeno 02.05.2007.
Paula Bobanović
Ivana Vrdoljak: *Gledala sam Tinovo rođenje
Nevjerojatan je osjećaj vidjeti uživo rođenje svog djeteta i to je lijepa strana usvajanja u Americi. Goran nije bio u rađaonici - zbog medija, ali i zato jer bi se vjerojatno onesvijestio. Ja sam bila prisutna na Tinovu prvom kupanju i hranjenju, opisala je Ivana Vrdoljak (37) prve trenutke provedene sa sinčićem Tinom, kojeg su ona i njezin suprug Goran Višnjić (35) usvojili prije nekoliko dana.
- Sestre su mi pokazale kako ga trebam hraniti, mijenjati mu pelene i na što sve trebam obratiti posebnu pažnju.
Goran je, pak, upoznao malenog Tina tek kad ga je Ivana donijela u njihov dom na Hollywood Hillsu. Upravo se vratio iz Chicaga sa snimanja posljednjih scena, 175. epizode "Hitne službe".
Kako je Tin težak samo 2500 grama, Višnjić ga se boji uzeti u naručje
- Da bi zaštitili privatnost biološke majke, Goran nije želio dolaziti u rodilište Cedars Sinai, jer to sigurno ne bi prošlo nezamijećeno - kaže Ivana Vrdoljak, koja se intenzivno družila s mladom, siromašnom Amerikankom tijekom njezine trudnoće.
- Provela sam dosta vremena s njom i njezinom majkom. Iznenadilo me koliko je sitna i mršava, a trbuh joj se jedva nazirao čak i u devetome mjesecu trudnoće. Kako biološka majka i ja volimo istu glazbu, pobrinula sam se da imamo CD s glazbom Boba Marleya, pa su svi u rađaoni pjevali - prisjeća se Ivana.
Otkako je stigao u svoj novi dom, Tin uglavnom uživa u hladu mediteranskih stabala koje je Ivana zasadila u vrtu njihove kuće. Uoči dolaska bebe, Goran i ona preuredili su njegovu buduću sobu.
- Zidove smo obojali u plavu boju i ukrasili ih oblacima, te grafikama anđela Marca Chagala. Zbog velike brige oko malenog, Ivani u održavanju doma pomaže kućna pomoćnica, a oko Tina joj pomaže dadilja njihovih susjeda.