Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234
Pokazuje rezultate 151 do 157 od 157

Tema: Smrad tamne robe

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja sam nedavno našla rješenje za smrad tamne odjeće (ponekad i bijele), znači kad se veš opere dok ga vadim van odmah primjetim da li ima "taj" miris i stavim ga na još jedno ispiranje i vrlo je važno da mi se roba skroz posuši. Nekad sam znala smotati dok je još bilo malo vlažno, kao lakše ću speglati ali ako nisam išla odmah peglati to se usmrdilo.

E da samo kod tamnog veša nekad dok ga vadim iz perilice ostane dosta vode na dnu i cijedi se voda iz vesti tako da onda isto stavim na još jedno ispiranje i onda bude dobro.

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj mendula prvotno napisa
    Jeste isprobali onaj majstorov recept za čišćenje perilice kristalnom sodom i octom?
    Je li to ono na portalu što je bilo?

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

U komentarima na taj tekst javio se neregistrirani nisk majstor i napisao cijelu "knjigu" uputa za održavanje perilice. Vidi tu http://roda.hr/forum/viewtopic.php?p=1377548#1377548
    Ja isprobala i perilica još živa i zdrava

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj medusa prvotno napisa
    Citiraj Tonja_1 prvotno napisa
    da vidiš...imam bubanj za 6kg i temeljito ga napunim...možda je i to.
    ja svoju nikad ne napunim, pa opet.... Probati ću baš danas sa tekućim Persilom za obojenu robu pa vam javim
    odavno zaboravila napisati, ali ručnici više ne smrde

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

curke, ja sam imala problem sa smradom veša na staroj mašini ako bi ga npr zaboravila izvaditi van odmah poslje pranja.
    od kad smo kupili novu nema tog problema, ali ne samo radi veš mašine nego i radi instalacija odvoda vode od mašine. dok je bila stara mašina nije bila psojena na sifonu nego direktno u odvod. kad smo renovirali kupaonu i kupovali novu mašinu onda smo i to promijenili i od tad mi veš može ostat i dva dana u mašini (sram me bilo) i ništa mu nije

eto...i to je dobro znat

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

nisam uspjela pročitat sve postove ali evo... ja s obzirom da je ovdje voda pretvrda svakih mjesec dana upalim praznu mašinu na najduži i najvrući program i ulijem unutra dosta kvasine... poprilično dobro očisti mašinu (prepunu raznoraznih ostataka prljavštine, praška, omekšivača i sl.... da mea culpa koristim omekšivač naročito za bilu robu jer bi inače ispalila...ako ne stavim omekšivač ručnici su ka karta devera (šmirgl papir za kontinentalce )... pa ti s tim obriši lice

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

meni je roba znala jako često smrdit kod sada bivše perilice koja je imala dosta slabu centrifugu pa se roba predugo sušila

Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •