A joooj, a ja sam mislila da sam luda!!!!
Imala ja prije mašinu Candy i bila super! Bez smrada ikakvog, jedino bih NEKADA osjetila na nekim određenim majicama i to većinom ispod pazuha - katastrofa - isto kao da se ni ne operu, dok sa drugim majicama nisam imala problema.
E kupim ja novu mašinu Quadro i totalno se razočaram, jer su mi sve tamne stvari smrdile. I nitko mi nije vjerovao, svima sam davala da pomirišu veš, ali su me smatrali ludačom. Čak sam se i žalila servisu, ali ništa....

Mama mi reče jednom da čarape ne perem sa vešom i puno je pomoglo i mislila sam da mi je rješen problem (u međuvremenu promjenim veš mašinu), kad ono nakon jedno par mjeseci smrad se vrati nekada, ali još uvijek imam nekih par majica koje moram prvo oprati na ruke (ispod pazuha - benetton najviše smrdi), jer isto kao da ih i ne perem.
Ja lično mislim da je problem u bojama, tj. da sigurno koriste neke jeftine, nekvalitetne boje i da se to zbog toga dešava... ne znam...

Pomaže mi znači pranje bez čarapa i mijenjanje omekšivača nakon nekog vremena....

I tako mi je laknulo da nisam sama!!!! (iako bih voljela da nemamo ovakav problem), ali sada mogu drugima i DOKAZATI da sam upravu!!! :D