-
Prijava u rodilište
31. tjedan
Do sada sam trudnoću vodila kod privatnog ginekologa, ali nekoliko pregleda mora se obaviti i u rodilištu, koliko sam čula
Može li me tko uputiti u proceduru kod prijave, konkretno u Petrovoj?
Kako se pregledi naručuju i može li se izabrati doktor?
Nisam oduševljena s onim što sam o Petrovoj čula, ali oni jedini imaju doktora obučenog za vađenje matičnih stanica (dr. Zlopaša), a jako mi je bitno da to obavimo
hvala unaprijed
-
ne trebašse naručivati,samo ti treba uputnica za trudničku ambulantu u Petrovoj.svaki dan u tjednu radi određeni doktor,pa možeš tamo nazvati da ti kažu kojim danom je tamo Zlopaša,pa se odmah kod njega možeš informirati o svemu što te zanima
-
dr Zlopasa ti radi petkom i najbolje ti je doci poslje 9 h jer ni on ne dode prije jer je u viziti a uputnice ti primaju najkasnije do 13h
-
hvala
-
Inače, dr. Zlopaša planira biti veći dio 7 mjeseca na godišnjem...ako uspije možda i prvi tjedan u kolovozu. Zar osim njega nitko ne uzima matične stanice?
-
čini se da je situacija kompliciranija s pravne i administrativne strane nego praktične - u nekim bolnicama se ne usuđuju uzimati ms jer to još zakonski nije regulirano
zlopaša nije jedini, ali su mi njega preporučili iz tima koji preuzima stanice
-
Nemoj se 'bojati' Petrove, ja sam prije nesta manje od 2 mjeseca tamo rodila i bilo mi je super. Zadnjih mjesec dana smo hodali po kontrolama u bolnici i odusevljena sam Dr. Gordanom Crvenkovicem, kulturan je, miran i strucan ...
-
Ja isto imam dobro iskustvo iz Petrove (dr Zlopaša).
-
sutra idem gore - nadam se da će ostaviti dobar utisak
-
i stvarno, utisak je dobar
[/i]
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma