Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Astma nespecificirana

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Astma nespecificirana

Da li bi mi netko mogao pojasniti što znači dijagnoza "Astma nespecificirana". Sa svojom curicom bili smo na pregledu na Srebrnjaku iako je dr Richter rekao da nije astma (ili smo ga mi krivo shvatili) kao diagnoza pište ovo gore navedeno i sad nakon 7 dana osječam se kako totalni idiot jer vidim da mi pak sad nije ništa jasno.

tileo02 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Helou. Evo i nas s istom dijagnozom.
    Alergotesiranje - ništa. Dijagnoza-nije astma.
    U povjesti bolesti piše - astma nespecifirana (očito nova jako popularna dijagnoza)
    Btw. jutros sam ga odvela pedijatrici radi kašlja i šmrkavog nosa s namjerom da ga poslije pošaljem u vrtić, kad ono - bronhitis !!!. Dobio antibiotik, inhalacije Ventolinom i sjedi doma.
    A šta ćeš-proljeće je, teško je tu astmu specificarat kad je tako nespecifirana već skoro 4 godine.
    Da sad nešto pitam na Cybermedu dobila bi špotanciju zbog nepoštivanja doktora i njihove stručnosti.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Kod nas piše Astma ? pa na drugoj kontroli Laringotraheobronhitis.
    Pa ti sad znaj.
    Jedino kaj ja znam je to kako moje djete reagira u bolesti i da znam kako da ja reagiram. i prestala sam se živcirati, jer inaće bi skrenula. ovako je bolje, ja sam normalnija, dam sve ljekove, dijete je za par dana zdravo i to je to.
    isto nema alergija, ali Ige je 206 pa ne znaći da se nešto neće razviti.

tileo02 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja sam trenutno opet totalno zbunjena.
    Ovo lavićevo šmrcanje, kašljanje i otežano disanje meni više liči na alergijsku reakciju nego na virusno uzrokovanu opstrukciju, ali testiranje je 2 puta pokazalo nepostojanje alergije.

Na zadnjoj kontroli nam je zato isto "skinuta etiketa" astme, ali ovo mi je skroz sumnjivo.
    Baš mu nije dobro za razliku od zadnjih par mjeseci kad smo uz Singulair mini održavali normalno stanje.
    I trenutno koristimo Singulair, ali u ovom slučaju ne vidim korist od toga.
    Nemam pojma što bi napravila, ne vuče mi ga se na Srebrnjak jer nismo iz Zgb., tamo idemo isključivo na kontrole, a na kontrolu smo naručeni u 9 mj. Kod nas u gradu je alergološka ambulanta katastrofa, a osim toga tu smo već bili ali bez rezultata.
    Šta da radim ?

Datum pristupanja
    Aug 2007

TREBAM HITNO INFO DI SE NAJBLIZE SARAJEVU MOZE NABAVITI SINGULAIR 4 MG GRANULE. U BIH SE NE UVOZI, SAMO ONAJ OD 5 MG.
    PLIZ HELP!!!!

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa koji vam je grad najblizi u cro?

Datum pristupanja
    Aug 2007

[quote="lunahor"]pa koji vam je grad najblizi u cro?[/quot
    od vecih gradova mozda slavonski brod, ili dolje split, metkovic, makarska

Datum pristupanja
    Aug 2007

Pronasli smo Singulair u Zgb i vec su ga poslali busom za sa.
    HVALA SVIMA NA TRUDU!

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

singulaira ima svugdje a vecina ljekarni ako ga i nema moze ti ga naruciti , no super da ste ga nabavili

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •