bok svima, ja sam nakon 4 mj. razno raznih čajeva dobila endometrij 9,5 mm, od početnog 4 mm, pa me zanima da li je to dovoljno da se jajašće ugnjezdi ili ga još trebam podebljati, odnosno zanima me koja je idealna brojka endometrija..., inače u išćekivanju sam!? pusa svima

Odgovori s citatom
), znači sada čekam!! Još da kažem da mi je folikul bio 19,5x15 mm, jel i to ok?? sva sam uzbuđena....joj tak se veselim, nakon dugo vremena možda bude toliko željeni
, sve vas ljubim
(po ne znam koji puta), a i sama nemam nikakve simptome, ma šta da kažem...osim što se naljevam tim čajevima, ko luda, ali idemo dalje
. Ne znam zašto se moja ginekologica toliko zabrinula za debljinu endometrija, uglavnom ona kaže da je to jako tanko i da ne mogu to za sada (prije neko iskontroliramo sve hormone) ničime popraviti. Ja sam inače uzimala sam sok od cikle, sada tamanim ananas, a osobno sam, nakon malog proučavanja, i ja došla do stava da moj endić baš i nije toliko tanak. Osim toga, tu ću malo skrenuti s teme, navodno ovuliram na lijevu stranu gdje zbog vanmaternične, nemam jajovoda, a ona tvrdi da je nemoguća trudnoća u ovom ciklusu jer da jajašce ipak ima malo duži put do jajovoda.... Osobno snatram da je moguće, opet čitajući medicinske članke, a i iskustva Rodica. MOlila bi i vaše mišljenje? Bilo bi pokazat da je moguće :D