Moj problem..
Trudna 17 tj i 3 dana. U ponedjeljak mi dok skužila da mi je smekšan cerviks i poslala me na cervikometriju gdje je utvrđeno da imam skraćen (32 mm) i smekšan cerviks, i uloživa za vršak prsta. Dobro je što su mi oba ušća zatvorena i u slovo T.
Idem na cervikometriju opet u ponedjeljak pa će me valjda sad na početku pratiti da se ne otvaram i odlučiti hoće li mi raditi serklažu ili ne.
Dobila sam Mg 2x250mg i preporuka mirovanje.
Ako je netko u sličnoj situaciji ili istoj ili slučajno zna: može li se cerviks ponovno stvrdnuti? Pretpostavljam da ne može narasti, ali kako imam puno vremena za razmišljanje, palo mi je i to na pamet. Naravno da ću pitaiti dok u pon, ali nestrpljivoa sam, a o tome nšta ne mogu naći na netu
Oprostite što sam tako odužila post.

) pa na nekim stranicama čitam da sve ispod 2,5 cm zahtjeva češće kontrole i eventualno mirovanje ovisno o tome da li se i dalje skraćuje.
)nije mi dao nikakvu ohrabrujuću riječ što je meni uglavnom dovoljno da se osjećam dobro nego me je onako proročanski otpravio riječima da on ne može znati hoće li to završiti pozitivno ili negativno!
tak da nemam
želim vam svima da uspijete
glavno da sam u terminu... jedva čekam
). Oni nemaju pojima. Misle da ako smo otvorene da će prije,a uopće nije pravilo. Možda sve mi još i prenesemo. :D