-
police za knjige
Imate li za preporuciti stolara ili firmu-stolariju, ko bi mi napravio doma police za knjige. Nis posebno, iveral ili tak nekaj, najobicnija polica prema nacrtu. Skoro jedino sto mi je vazno je da je pouzdan u smislu planiranja svojih obaveza, znaci nema veze mjesec dva sim-tam, nije mi hitno, ali da ako veli "dolazim 9.6.", STVARNO i dodje 9.6.. (kolko vidite, izludjena sam sa stalnim odlaganjem i otkazivanjem i nazivanjem i nis, ne samo stolara, opcenito majstora)
-
Najbolje, a i najjeftinije, ti je po mjerama naručiti da ti izrežu i kantiraju iveral u Gramatu (preporučam) ili Iverpanu ili nekoj sličnoj trgovini pa sastaviš police. Još ako je TM (ili neki frend,susjed,brat or whatsoewer) spretan s alatom-eto police.
-
Potpisujem prijedlog od Cucule!
Ako se radi o jednostavnoj polici -zaposli muža!
Moj brat je meni jednu izradio po tom sistemu da ti izrežu i pokantiraju (uzmi abs kantiranje-puno je ljepše i trajnije, a malo skuplje) kad je imao 12 godina!!!
Ako ti se muž nećka_pokaži mu ovaj post!
-
Ako police trebaš za teške knjige, moraju biti od pravog, čvrstog drva i debele bar 3 prsta da ti se sve na kraju ne sruši.
-
Ako policu radiš od iverice onda osim ljepljenja keksićima stavi i šarafe da bolje drži i obavezno stavi pozadinu tj. lesonit da ti sve to drži na okupu inače bi se stvarno moglo raspasti. Ako radiš od pravog drva onda ti ne treba pozadina.
-
Mq gledaj ti kako se žene kuže u stolariju
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma