Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 123

Tema: ZPB 2005. (13. dio)

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

U nedjelju smo bili na vikendici i Lovre je pao niz stepenice. Rezultat: kvrga s krastom na čelu, izderan obraz, izderana podlaktica, kvrga s krastom na zatiljku... Užas!

(ja sam tip koji uglavnom ne paničari, ali nakon ovog iskustva, možda bi mogla promijeniti stav...)

Iako sa zakašnjenjem: SRETAN ROĐENDAN, TROJČEKI!

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa
    U nedjelju smo bili na vikendici i Lovre je pao niz stepenice. Rezultat: kvrga s krastom na čelu, izderan obraz, izderana podlaktica, kvrga s krastom na zatiljku... Užas!

(ja sam tip koji uglavnom ne paničari, ali nakon ovog iskustva, možda bi mogla promijeniti stav...)

Iako sa zakašnjenjem: SRETAN ROĐENDAN, TROJČEKI!

Puno mu pusa saljemo da se sto prije oporavi....

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

:shock: Lovre jel jako plakao?
    Zato sam ja majka koj apaničari.
    Hvala na lijepim željama.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Sad kad razmislim, pa i nije baš tako jako (dugo) plakao. Sigurno je i čarobna sisa malo pomogla...

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

čarobna sisa ,Maruška ti si legenda,ma znam da je to koma,ali oni su kao od gume,bitno da je sve dobro završilo,a moje drugo ime je panika

Mi jučer roštiljali na vikendici sa prijateljima i njihovim malim,bilo super,najeli se mesa i povrća sa roštilja,a djeca uživala na suncu,u pijesku i općenito sve 5 !

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ajme Maruška, ljubi Lovru od prijatelja Jure i njegove mama (živila čarobna sisa: ŽIVILAAAAA!!!)

MB, sretan rođendan trizancima

Mi od petka do utorka bili ponovno na Šolti.
    A šta da Vam kažem, uživancija na različite načine.
    Prežderavanja raznoraznim delicijama, šetnje uz more i vožnja triciklićem do mjesta i nazad, kopanju rupa za sadnju cvijeća i naravno KUPANJU :D
    Kupali su se naši prijatelji slovenci, pa Jure nije dopustio da takav događaj prođe bez njega.
    Lijepo smo mu obukli kupaće i on je nekih 45 minuta "brčkao nožice" u plićaku, ronio glavom i močio kosu, prskao sebe i sve oko sebe, bacao kamenčiće...ma uživancija.
    Ja ipak nisam bila toliko hrabra 8) , al se on zato naguštao.
    Sva se mislim kako ćemo ovaj vikend na Bačvice, ako bude lijepo vrijeme...

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Wana-samo sam čekala kad ćeš opet nešto ovako napisati

LJUBOMORNA SAM !!!! Priznajem,ali mi je drago da bar netko uživa

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

a wana uvijek zna u kojem trenutku će nam priopćiti vijesti s juga
    npr. kad je čitav zagreb preselio na more, a NEKI ostali doma što zbog posla, što zbog toga jer imaju dosta čistit i doma, a kud još provest duuuugi vikend čistit viksu, a da ne pričam 100 godina mi treba do dole...itd. i tako mi ostali u zagrebu
    btw. yasmin, jeste bili na lošinju? kako je s mučninama?

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa
    a wana uvijek zna u kojem trenutku će nam priopćiti vijesti s juga
    npr. kad je čitav zagreb preselio na more, a NEKI ostali doma što zbog posla, što zbog toga jer imaju dosta čistit i doma, a kud još provest duuuugi vikend čistit viksu, a da ne pričam 100 godina mi treba do dole...itd. i tako mi ostali u zagrebu
    btw. yasmin, jeste bili na lošinju? kako je s mučninama?
    uh, ništa od Lošinja, meni je tjedan bio naporan, ostala sam bez dide, bio je bolestan i star no svejedno
    tako da na vjenčanje nismo išli, putovali smo na sprovod u slavoniju
    mučnine su skroz prošle

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

yasmin

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Yasmin baš mi je žao

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Yasmin
    Mi isto nismo išli na more jer bi trebalo 3 dana čistiti viksu i onda bi se trebali vratiti natrag - a da ne mislim o tome da bi i njih trebala čuvati.
    Ali smo bili "na selu". Tam od kud je Tomijeva mama i baka. A ono široko polje i livada i ništ si ne mogu napraviti. Milina. Domagoj je jednom tak tresnul u rov da sam mislila da kaj bu bilo ali sam se dignuo. Nisu mu se ni noge vidjele :shock:

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ajooooj, bilo nam je lijepo pa sam htjela to s Vama podijeliti, al eto, veselite se bar radi nas

Yasmin za didu.

Stijena, ne biti rob kuće, ne neeee, ja nisam 8) , lipo na vikendicu, samo malo posisaš i pobrišeš prašinu i već se sve ČINI čistim. A ideš s idejom da se malcu tako jača imunitet (moja politika-ponovno 8) ), ionako će cijeli dan visit vani, pa u prilog neopterećivanja šporkicom jedna zgodna ovopraznička priča

Kad smo se vraćali, na trejektu smo sreli Jurinu malu prijateljicu-susjedu koja btw obožava našeg psa. I pas je bio s nama u brodu i mirno ležao na podu, Jure je uzeo u ruku svoga Memu i lijepo legao na pod i naslonio se na psa, a kad je curica to vidjela, tražila od mame da joj da njezinog memu, uzela ga u ruku i legla pored Jure, opet na pod i na psa. Slika, šta da vam kažem.,njih dvoje kao nešto pričaju, svako grli svog memu, ugodno zavaljeni na psu. Ljudi su ili crkavali od smijeha, ili od zgražanja, a mi smo ih coolerski slikavali i smijali se.
    Meni to super!

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ma wana, veselimo se mi zbog vas
    ove moje komentare ne uzimaj k srcu, oni su više upućeni na ono - kao i ja bi mogla uživat kad ne bi bila rob kuće
    ma, nije baš tako, nego ja opet sva u rođendanu, a baš smo MM i ja imali priliku malo zrihtati stančić prije fešte (Patrik bio 2 dana kod bake) - ono pofarbat malo zidove u koje Patrik baca autiće i puni su rupa, tako da sad klinci imaju opet što zmazat...
    a kad smo razmišljali otić se malo na more toćat kao i sav normalan zagrebački svijet i dosjetili se da treba do tamo doć, a onda kad dođemo, treba čistit, a onda taman kad počistimo, možemo krenut doma, a još k tome treba zabavljat i Patrika....
    ali Modesty drago mi je da ne razmišljam samo ja tako

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Yasmin
    Trojkice za rođendan!
    Ja se vratila na posao nakon par dana odmora , Lea hvala Bogu super, jede i vesela je.
    Otkrila je trampolin (valjda se to tako zove) i skakala 20 minuta u Opatiji (a i mama skupa s njom ). Jučer smo bili u Crikvenici pa je i tamo odskakala turu. Žao mi je što nismo ponijeli kupaće jer je sve bilo puno kupača, more ok. Zato smo bili u Akvarijumu i gledali ribe, Lea je kroz staklo ljubila svaku koja joj se svidjela.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Wana hoćemo slike...
    Stjena - ja se nebi zamarala da zmaj neide u kontrolu (to je njena viksa) i stalno okreće s okecima "pa neznam kak u tom svinjcu možete živjet" itd itbl

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Modesty Blaze prvotno napisa
    Wana hoćemo slike...

"pa neznam kak u tom svinjcu možete živjet" itd itbl
    Slike ćete vidit kad ih stavimo na komp (lijena ja)

Ja bih taj vaš nazovi svinjac, prije nazvala kreativni nered, jer to je s troje istodobne djece, definitivno TO! Pitala bih ja nju, kako bi njezin svinjac izgledao sa 3 zvijeri...kao zvjerinjak pa opet dođeš na isto.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Točkice-već sam se zabrinula za vas,sva sreća pa cr. viroza ne traje dugo

Wana-znaš da ja obožavam tvoje morske izvještaje

Stijena-šta ćete na kraju za roćkas ?

MB-zmajevi i služe da bi prigovarali ,ali ne treba ih uzimati za ozbiljno

JELUŠKA-čekamo tvoj opširni post

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa
    Točkice-već sam se zabrinula za vas,sva sreća pa cr. viroza ne traje dugo

Wana-znaš da ja obožavam tvoje morske izvještaje

Stijena-šta ćete na kraju za roćkas ?

MB-zmajevi i služe da bi prigovarali ,ali ne treba ih uzimati za ozbiljno

JELUŠKA-čekamo tvoj opširni post
    Pridružujem se traktorki i šaljem njoj i ljepotanu

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Wana-

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

mi ćemo na kraju doma u dvije etape ko što i rekosmo već ranije
    prvi dan - mlađa ekipa
    drugi dan - dede, bake i svi koji se takvima osjećaju
    torte - naručene
    kolači - bake dobile domaću zadaću
    ostala klopa - sve ono za čim su se pomamili oni koji su kod nas bili već ranije na tulumima, ali ništa što se kuha i priprema dulje od 15 minuta
    cuga - za svakoga ponešto
    svi su već pozvani
    tko dođe - dobro dođe
    no frks
    i ko što netko pametan ovdje reče
    8) 8) 8)

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Stjena držim fige da ročkas dobro prođe.
    Traktorka a kad se sjetim da bum ja 2x zmaj

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ma kad ste već raspisale o rođendanima....
    Mi smo prvu turu odradili. Danas je druga tura u jaslicama (kupila brdo voća i buter keksa, balona i svakakvih sitnica). Popodne putujemo za Slavoniju, pa onda sutra tamo....

Jučer kad je došao kući iz jeslica, bio je sav kanjkav, imao je laganu temperaturu i kvrgu na glavi (ali površinom malu i jako ispupčenu - baš grozno) ispod kose malo dalje od sljepoočnice. Ali za čudo bobro je pojeo povrtnu domaću juhu i nakon malo maženja s mamom bio je fit. Čak smo izašli i šetali (on u kolicima da ne divlja), malo se spuštali toboganom i sve super.
    Ovih dana kad ga vidim dođu mi suze na oči - pa moje zlato će dvije godine!!! Nakon svih onih strahova, nepoznanica, vježbica i svega, on je tako spretan, pričalica i pametnica mala. I nekako se sada bojim kako ćemo sve uskladiti s bracom. Hoće li i dalje dobivati dovoljno pažnje i informacija, hoće li se osjećati zapostavljen, ljubomoran ili....
    I ono što me najviše smeta (ne znam ima li to veze s hormonima ili sa mojim strepnjama) što je moj fitilj jako kratak. On je stvarno rijetko nemoguć i nedokazan, a onda ja eksplodiram u sekundi i samo se proderem i obično izađem (ako le MM u blizini) da se skuliram. I jako sam tužna zbog toga jer se onda sav uznemiri.
    Eto....

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

AndrejaMa, dobro da si napisala datum jer ne bi znali čestitati na vrijeme
    ..a ja znam biti kratka sa živcima i ovako, a da sam još i trudna....uh, vjerojatno bi se MM i Patrik odselili
    inače, btw neki se dan pisalo o lupanju glavom o zid, pod, stol.... a ja ono 8) - Patrik TO ne radi
    kad jučer epizoda - nismo mu dali da se penje na komodu na kojoj je televizor i sam skače s nje :shock: i dečko je malo prolupao i TRIPUT lupio glavom (čak štoviše čelom) o stolić... i sad eto i mi se prijavljujemo

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Da, i ja mogu prijaviti griženje vlastite ruke. Jučer kad je trebalo na spavanje - on neće, MM ga uzme i on se sam ugrize za ruku. Na strašno, ali ipak....

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Stjena kaj da ti kažem... Kad bi se ja bar mogla prijaviti sa pričalicama. Ovak se sam prijavljujem sa kenjkalicama - i naravno ko mama s najkraćim fitiljem na svijetu. Još sam zaključila da više neću pričati s nikim s foruma jer sam jedna ljena i komotna majka i to još sa kratkim fitiljem. Sve mi ide na nerve - jer nije onak kak sam si ja to zamislila.
    I kak AndrejaMa kaže nakon vježbica i svakojakih peripetija ja i dalje strahujem jer oni ne pričaju. Jednostavno ne žele. Čak ni ne gldaju u usta i ne trude se šmrc šmrc

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Modesty, vi ste ipak "poseban" slučaj i što se tiče fitilja i svega drugog. JA se tebi mogu samo . Čuj, s troje svaki bi se fitilj naglo skratio. A što se pričanja tiče, već smo mnogo pričali na tu temu. Čekaj dok propričju, bit će ti žao jer nećeš od njih troje do riječi moći doći.....

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Modesty, vi ste ipak "poseban" slučaj i što se tiče fitilja i svega drugog. JA se tebi mogu samo . Čuj, s troje svaki bi se fitilj naglo skratio. A što se pričanja tiče, već smo mnogo pričali na tu temu. Čekaj dok propričju, bit će ti žao jer nećeš od njih troje do riječi moći doći.....

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Modesty, sigurna sam da smo sve mi s foruma ponekad takve (neke češće, neke rjeđe da sad ne govorim u tuđe ime).
    ja osobno sam prvu godinu svog djeteta provela u preispitivanju svog postojanja - kako ću ja to, ne mogu ja to, to je za mene previše, kad će biti lakše, hoće li ikada biti lakše?....pucale su me depresije (i to vjerojatno ipak ne samo postoporođajne) sa svih strana - ali to danas objašnjavam time što sam ipak bila sama s Patrikom većinu dana i još nas je u vrijeme kad je dijete malo stasalo zadesila zima, pa smo cijele dane još bili i doma....
    danas kad to gledam s nekakvim odmakom puno mi stvari nije jasno jer danas me pak more nekakve druge brige i ono mi se čini tako daleko, a tada se činilo kao da nikada neće proći...sada znam da prolazi i prebrzo, vrijeme mi je za drugu bebu

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Da, Stijena, ugledaj se na nas koje smo se već požurile.....

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Evo i nas,jučer nam je bio neki bed dan,stalno smo se svađali,plakali, neće iz kuće,pa neće u kuću,ma poludila sam. Popodne je spavao samo 45 min.,a inače bar 2 sata pa sam još više bila luda....
    E zato je noćas spavao od 10 do 10,bogu hvala.
    A sad vozi bicikl po sobi,i šizi što sam ja na kompu,a ponekad baš poželim pobjeći na koji dan na pusti otok da odmorim živce
    A vidim da su kod nekih opasne pripreme za tulume,nadam se da vam sve bude prošlo super!

MB-nije uopće važno što ti klinci ne pričaju,bitno da se vi razumijete,a moj ne zatvara usta pa me i od toga boli glava

A gdje nam je dijaspora??

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Wow cure, bome ste se raspričale, postaje vas sve teže pohvatati.
    mi smo super, glavni aduti su nam ples, ritam i dobar glas.
    Govorila sam kako jakov skraćuje sve riječi na max dva sloga, nismo se puno pomakli od toga, ali imamo puno više riječi.
    željezničara ćemo vjerojatno spom injati kada krene u srednju

dalje, jaaaako sam se nabrijala na zološki, pa ako ima tko tko bi išao snama u neki dan u neko doba spremni smo na druženje.

yas-žao mi je za dedu

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Josie pa gle naglo nam je porastao broj pa smo se aktivirale osim toga tu je nekakava sa trojčekima pa se stalno žali

Nemogu vjerovat da će reči da zašto ne zašute. Čini mi se da to nikad nebum doživjela.

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Budeš, budeš...
    Nekima je i s jednom brbljalicom previše a kamo li kad svi troje krenu, ali ne u isti glas, već svatko posebno...
    Ti i TM nećete više ni riječi moći progovoriti....

Josie, da je deda željezničar (mislim, radi u HŽu ali mi ga zovemo željezničar), tko zna, možda bi i Jakov izgovarao istim žarom tu riječ....

I ja bih u zoo, ali nekako me strah sama s Matejom, moj je trbuh već jako velik. A i ne bi se odvajali od TAPIRA. Zamislite, najviše od svih životinja njemu se sviđa tapir. Mnogi možda ni ne znaju kakva je to životinja. A Mateju je glavna fora da pita: "Kako ide ....(već neka životinja -npr krava??" i čeka odgovor. Možete zamisliti čuda kad vas djete od dvije godine ispituje o tome i sad nabraja on: krava- muuu, koka- ko ko kodak, pijetao- kukuriku, guska-ga ga, patka- kva-kva,....i tako u nedogled i onda zapita "Aaaaa...kaakoo idee .... TAPIR?" Zamislite facu ljudi koji ne znaju ni kakva je to životinja, a kamo li kako se glas!!
    By the way... zna li tko kako se glasa deva, zebra, žirafa, nosorog,...mogla bih još nabrajati, a odgovora ne znam....

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

kod nas se ovca glasa muuuu i nikako djetetu dokazat da to nije tako njemu je uvijek "oća-muuuuu" i možete se svi lijepo slikat

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ono što je ne kužim kako može razlikovati po izgledu i glasanju ovcu-kozu; koka-pijetao, guska-patka, golub-grlica....mislim, to je tako slično i po izgledu i po glasanju, ali on se nikad, ali nikad ne zabuni!!

Mislim, malo se hvalimo.....

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ma dobro već smo apsolivrali da nas je Matej odavno sve prešišao po tom pitanju
    željezničar???????????? :shock:
    ja nikako patrika nagovorit da umjesto avu kaže avion
    došli smo čak do nekakvog avon, al onda mi je dijete zvučalo ko reklama za kreme, pa smo se vratili na avu

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

da naravno htjela sam reći APSOLVIRALI
    :/

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Gledajte - uopće se neću upuštati u rasprave. AL zato moji dečki znaju kako ide zmija. To mi je najslađe kad oni meni "sssssssss"

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

da se barem moj ivan zalijepi za neku životinju u zoo-u
    on se, naime, zalijepi za stepenice ili rampu i nikuda
    još nisam zaboravila dernjavu od prošlog puta
    meni trbuh nije do zuba, ali se poprilično brzo umorim, a još kad on počne dramiti, nije ni moj fitilj baš predugačak...
    josie, javim se za zoo, čiuni mi se da sada slijede kišni dani

ivan brblja 100 na sat, no ne razumiju ga baš svi, uglavnom sve ono što ćuje uspješno ponovi

inače ima jedna rieč koju nikako da dešifriram a to je "mememe" ponekad tu riječ upotrijebi za pišu, ponekad za pupak a ponekad i za neke druge diejlove tijela, i sad ja svaki put njemu kažem "ne znam mama što je to mememe"
    nakon par dana on opet, "to je mememe" i iza toga "ne zna mama što je to mememe"
    ili npr. ja se inhaliram i on dotorči do mene i viče "hoćeš ti" jer tako ja njega pitam da li nešto hoće
    e sad sam obrnula stvari i govorim onako kako bi on trebao jer inače samo sve ponovi kako papigica

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ajde da se i mi malo pohvalimo: Roko već dugo slaže rečenice od 4-5 riječi,i govori stvarno razgovjetno. Prva riječi su mu bile (osim mama i tata ) usisavač,ventilator i bager,a sad mu je omiljena lokomotiva ( mokolotiva) i sve vezano za vlakove (pruga,vagoni). Zna reći kako se zove,kako se zove mama,tata,djede,bake,nabroji sve prijatelje,i pjeva dosta pjesmica. Omiljena riječ mu je papati i neću ,a nikako da već jednom kaže hoću!

Upravo smo došli iz parka i krepana sam ko pas,trčala sam za njim , a on ko da trenira za dugoprugaše,ma prestrašno.....

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Kaj sad Traktorka jel se hvališ il se žališ?!
    Ma to je super kak vam djeca pričaju.Kolko sam sretna zbog vas tolko se žderem zbog mojih

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

MB-ma sad se malo hvalim,priznajem,ali kad mi odmah ujutro počne zapovjedati mama,daj ovo,mama daj ono e onda bi stavila čepiće za uši ,samo da me ujutro pusti na miru....
    Ma i tvoji će propričati,pa nam budeš i ti kukala

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ja bum dakle - stalno kukala
    Još malo pa moram po moje huligane (dobro još sat vremena) - već se ježim.

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

MB, da te utješim, moj brat ima blizance koji su progovorili tek sa dvijeipo godine. Do tad je sve bilo upiranje prstom i nnnnnnn, a oni bi šizili MA DAJ VIŠE PROGOVORI.
    E, sad se ploča okrenula, na DAJ UMUKNITE , dakle, nikad nije dobro. Prema tome, no sikiriki no, no

Imamo i mi najdražu životinju i zove se MERKAT, tako da svako jutro u 7,00 na animal planet gledamo emisiju o njima. Ma za ne vjerovat.

Još uvijek smo na Bob graditelju, al sviđaju mu se i Mumini, baš ću mu ih kupiti na trafici.

Pozdrav Josie, falili ste nam

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Modesty ako ti je lakše ni mi baš puno ne pričamo, jest da nam se rječnik iz dana u dan proširuje s par riječi dnevno, ali to su sve riječi izgovorene onak kak ih on razumije i nitko više
    neki dan sam skoro pala na g***** kad je patrik rekao - tica papa, tica kupa, tica opala (jer naime baka u vrtu ima zdjelicu s vodom u kojoj se kupaju ptice, pa kao padnu s grane i to) vjeruj to mu je krajnji domet, ali opet nekako se sporazumijemo
    ipak kad vidim da napreduje, tješim se da ćemo možda ipak moj sin i ja normalno razgovarati
    a wana nam je uvijek ovdje 8) , no sikiriki, sve će bit u redu
    wana, legendo

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

i patrik se u zoou zakeljio za merkate i naravno žutog mungosa (nastambe su odmah jedna preko puta druge) kojeg je naganjao i šusao nogom, ali nama su ipak najdraže mokre životinje - opčinjeni smo vodom, a još su i ace u pitanju

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Kad je već danas dan od hvalisanja, evo i mene...

Lovre je naučio boje. Istina, još uvije miješa zelenu i plavu ali je zato u potpunosti apsolvirao žutu, narančastu, crvenu, bijelu, crnu...

Od životinja ga najviše muči dabar. Naime, imamo jednu slikovnicu u kojoj se spominje dabar Poluks. Gledajući sliku, Lovre je zaključio da je to medo, i to medo dabar Poluks (ili u prijevodu medo DOBAR Poluks). Koliko god objašnjavala, nema šanse...

Glavni doživljaj: gledati smetlarski kamion u akciji!

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

cure najte se ljutit, ali ja vas stvarno ne mogu pohvatat...
    citam vas, al' nemrem zapamtiti tko je sta napisao
    mislim... bila sam ja otupavila i u prvoj trudnoci, ali u oooovooj.....x100!
    yasmin moja sucut za dedu.
    maruska puse malenom da se sto prije oporavi od pada
    modesty dobrodosla!..........to je sve sto sam pohvatala....
    mi opet stigli u zg, ostajemo do kraja mjeseca, pa se javljamo za ZOO! :D javite kad se ide.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mamasita-ma ništa čudno,ja više ne znam ni šta sam danas napisala

Bitno da si ti s nama

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •