Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 123

Tema: ZPB 2005. (13. dio)

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Dobro jutro curke.
    Moji su u fazi totalne zločestoće jedno sat vremena kad dođu iz vrtića. Ko da su skroz poludili.

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

mamasita ti si se vjerojatno skup samnom i još ponekim navikla na naš stari režim postanja od prije pola godine i prije dok nismo dobili ove novije mamice i njihove klince...
    i ja jedva pohvatam, a na Jesenskim trudnicama me zaboli glava koliko nas je..

ivan je ovaj tjedan cijeli samnom doma, jedan dan je dobio temperaturu u vrtiću pa su me zvali, kad je došao doma, malo je legao, popio tekučine i prošlo za sat vremena, to se za sada poinovilo 2 puta, išli kod pedijatra, sve čisto, grlo, nos, pluća? on živahan
    sad se pitam da li to možda ima veze s nečim što se događa u vrtiću, moram pitati tetu jer on mi sam ne zna reći
    nije niti kad ide u vrtić zločest, ali doma je pravi anđeo (sunce mamino) sve se manje više uspijemo dogovoriti i nekako je miriniji nego prije, da se razumijemo, njega bih i dalje svrstala među živu djecu, trebate ga vidjeti dok vozi romobil ili tricikl-jedva ga stižem

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Romobil?!?! Kaj te nije strah da ljosne? Moji nemreju s nogicama do pedala na bicevima

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa
    Glavni doživljaj: gledati smetlarski kamion u akciji!
    potpisujem
    ...a za sve koje nas ne mogu pohvatat .....PROŠIRILA SE EKIPA, još ćemo ispasti i najbrojniji, pa vide ljudi kako je kod nas zabavno
    yasmin, prekrasna priča na portalu

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

a joj yasmin i moj je takav samo što romobil traje jedno 15-tak minuta i onda mama hajde ti vozi. A da vidite mame kao onaj nilski konj iz crtića što ima baletsku haljinicu ali ovaj put sa minijaturnim romobilom . A Modesty dino je obilazio i stajao na romobil kad je imao godinu i po, počeo ga je voziti kada je sam bio spreman, a o biciklu necu ni da pricam, uopšte nije zainteresiran da okrece pedale, kao da mu je teško (ljenivac jedan)

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

a joj morala sam se nadovezati na smetlare...mome dini izgleda da je životni cilj biti smetlar stalno traži metlu i onda govori, ja sam smetlar, izgleda da su svi fascinirani čistoćom

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

MB ne znam kakv si ti romobil zamislila, Ivan ima onaj mali, baš taman za njegov uzras, a vozi ga kao veliki, tehnika za 5

15 min , kod nas nije ni 5, mi u "šetnje" idemo sa triciklićem

niti Ivan ne gura pedale, morao bi skroz ispružiti nogu a onda nema snage za okretanje, on "pedalira" po podu kao Kremenko

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

pozdrav prvo beri (long time no see), i jutro ostalima

mi ovaj vikend odosmo na hvar. jeeeee!
    nadam se da nas neće oprati kiša.
    maruška, wana eto mene k vama- ja se držim svoje riječi , adrese molim na pp

J. ostaje u stubici kod bake jer zapravo idemo na svadbu jako dragim prijateljima koju doista ne želim propustiti, pa je najbolji izbor da jakov uživa sa bakom i dedom (oni ga tetoše do besvjesti-naravski u granicama koje sam im ja utjerala u kosti )

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Dakle, jušer smo išli kupiti kauč.
    Jure je bio turbo nabrijan, trčao i skakao po dućanu i odjednom ugledao jedan kut, sjeo na njega i kaže meni: "mama daj kune, kupit ćeemo ovaj kauč" ja :shock: zašto taj?, Jer je najljepši!
    Pogađate, kupili smo upravo taj (ali drugačiji materijal i boja), jer je stvarno bio najljepši i obmah nam se svidio.

Inače, boja narančasta, materijal mikrofibra. Mogu mislit kako će se održavat, al oni koji me poznaju... 8) ne budem se baš puno nervirala oko toga. Mene više zabrinjava kako će se slagat kričavo rozi zid (ala HT) i narančasti kauč.U mojoj glavi, mislim Ok. Vidit ćemo za mjesec dana kad dođe. Cijena...prava sitnica

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj josie prvotno napisa
    maruška, wana eto mene k vama- ja se držim svoje riječi , adrese molim na pp
    Jedva čekam!!!
    I mi ćemo u subotu na pir, ali u Kaštela.
    I da Josie, mislim da će nas na žalost oprati kiša...
    Ostajete li do ponedjeljka feštati s nama Sv. Duju na NOVOJ Rivi?! (btw. nadam se bez kiše)

Smetlari kažete...i mi se učlanjujemo u Vaš sindikat , a zašto ne bi Jure, kad je njegova mama cijelo djetinjstvo željela biti smetlar i uvijek govorila kako će po cesti skupljeti krepane mačke i pse ...baš sam od djetinjstva bila ambiciozna (al kad se sjetim kolike su plaće ovima na kamionu...)

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

splićanke-koliko je aerodorom u splitu udaljen od luke?
    i može li se onda taksijem do tamo?
    razmišljam da odemo avionom do tamo, pa da napravim plan kako stići na trajekt u rekordnom roku.

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj wana prvotno napisa
    Inače, boja narančasta, materijal mikrofibra
    Imam ja, kutnu garnituru. Bila je ok do Leinog rođendana a onda ju je ekipa temeljito izgazila i isproljevala
    A da je predivna narančasta, predivna je!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Evo i mene,terminator zaspao,ovih dana je naporan za po.......!

Bera-pošto se još nismo družile

Josie-sretan vam put i dobro se zabavite i za nas!

Wana-meni se osobno sviđaju jake boje,ne volim bijele zidove,a kombinacija narančastog kauča i roza zidova zvuči baš 8) . Kod nas vlada totalni cirkus od boja,plava dnevna,sa crvenim stolicama i stakl. stolom,kauč u dvije boje,bež i neka čudna siva,iako to nije tako trbalo biti , jednostavno nemamo više vremena a ni volje za detaljnim preuređenjem. Čekamo da Roko sve rasturi pa onda nanovo ...

A što se vožnje tiče,mi smo unazad dva mjeseca na triciklu,ali po stanu, malo okreće pedale,a malo gura nogama,njemu to nije problem kad je visok,a vidim da će uskoro sam pedalirati,a romobil,no way- za to smo ipak presmotani

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

evo i nas, malo smo u guzvi...
    citam vas al dok procitaaaaam vise ne stignem napisati...stvarno se raspisete!

yasmin za dedu...
    prica na portalu je odlicna!

osisali smo Kristijana u ponedjeljak, malo manje smo ljuti na frizere nego josie

pozdrav i uzivajte i ovaj vikend!

skoro da zaboravim, pa MATEJ IMA RODJENDAN!

Sretan 2.rodjendan nas veliki brbljivce! :D

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Haribo-već sam se uplašila gdje ste , šaljemo vam

I naravno još jednom

MATEJ,SRETAN TI ROĐENDAN !!

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Matej SRETAN TI ROĐENDAN!!!
    Malo kasnim sa čestitkama jer nisam još polovila tko je sve među nama
    Imam pričest on cure kojoj sam krsna kuma. I još nemam poklon :shock: I nemam blage veze kaj bi poklonila

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

josie i traktorka hvala na pozdravima. Ma tu sam ja uvijek, nego uvijek fura neka spika, a ja nikako da nađem priladno vrijeme da se ubacim, pa su mi smetlari dobro došli....inače svako malo provirimo da vidimo šta nam društvo radi i koje nestašluke pravi :D

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

MB-ja ti baš nisam maštovita za poklone za cure,pričest ?, to je oko koliko godina ? -10 možda ? Daj ti njoj nešto para i svi zadovoljni
    Negdje sam čitala da je sad popularno poklanjati za krizme i pričesti mobitele i slične skupe igračkice :shock:

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Je baš imam tolko para da kupujem mobitele.
    Je ima 9 godina

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

A onda joj kupi nešto za obući,neku maju ili cipelice...nemam idejaaaa

Ta današnja djeca su koma,ja sam za pričest dobila zlatni križ od svoje kume,i cvijeće.

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

eh, evo ti prijedlog, ja sam bila kuma pred dva tjedna i maleckoj sam poklonila takav lančić da su svi pali na guze i ona ga svakodnevno nosi i rekla je da nije bolji poklon dobila od nikoga 8)
    daklem, što uradih:
    imam svog zlatara kojem redovito zadajem zadatke i čovjek se pretrgne da napravi sve po mojoj želji, no ovo nije bilo strašno:
    privjesak sa imenom, ali koji se nastavlja u lančić, dakle, nije samostalan.
    iskopala sam negdje jako zgodan font, pa ga malo oblikovala da mi može napraviti mat i sjajnu kombinaciju, lanac karika, dost kratak.
    ne znam da li ste me skužili....

ovako nešto oooooooooooooooooooMARAoooooooooooooooooooooo

dakle lanac se veže na prvo i zadnje slovo.

jako lijepo izgleda, i ja bi takav da ne nosim svoj medaljončić

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

bijele zidove u stanu pofarbali smo još prvog dana
    i sve plafone isto, iako kažu da plafoni MORAJU biti bijeli - veću glupost u životu nisam čula . Daj zamisli da bih u stanu ijedan zid imala bijeli. Minimalizam jednostavno nije moj stil.
    kod nas nema niti jednog bijelog zida
    odnosno možda je nešto bijelo ostalo u špajzi na lođi....čisto slučajno
    isto su breskva, žuta i mentol zelena, trosjed morsko plavi da je kao u kontrastu, što više boja i to je to...jest da sam ponekad ko u cirkusu, ali nekako pokušavam uhvatit mjeru
    I mi smo za 1. rođendan dobili triciklić na guranje i ovih dana skinuli "pod", međutim ni izbliza Patrik ne može doseći pedale da bi ih mogao okretati. lagano samo objesi noge i mama guraj

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

aaa ,kužim, super ideja, šta nije takav lančić nosila Carrie iz Sex&City?

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ja idem na pričest u Zg 27.05. od sestrične sinu, dat ću mu novac (nemam inspiracije za nešto maštovitije )

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj Točkica prvotno napisa

aaa ,kužim, super ideja, šta nije takav lančić nosila Carrie iz Sex&City?
    da, slično.
    samo njen je bio izvezen od jedne niti, a ovaj privjesak je pun.
    meni se ne sviđa kad je motano.
    istu opasku je imao i moj zlatar, sad znate zašto ga volim 8)

i fali mi ta ekipa, kućanice im nisu do koljena (iako sam gledala 2 epizode, i od onda ne gledamo live tv uopće)

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Off topic ali ni ja ne volim Kućanice, grozne su mi. Sex mi je bio zakon, opustila bi se tih 40 minuta i uživala.
    Zato sad volim Reži me na Rtl.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Da ne ispadne da su splićanke pobigle...

Od aerodroma do luke cca. 30 min vožnje, taxi je ok opcija. Obično svaki let prati i autobus koji vozi direkt u luku - ovo bi bila bitno jeftinija opcija (provjeriti, molim).

Kojim letom dolazite?

Do ponedjeljka me nema na netu, pm-om šaljem mobitel pa ako se uklapamo za kavicu u nedilju ili nešto slično...

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

gdje su nam mommy_plesacica i lucky day?

nisu se duuuuugo javljale!

Luka je slijedeci slavljenik ako se ne varam

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj haribo prvotno napisa
    gdje su nam mommy_plesacica i lucky day?

nisu se duuuuugo javljale!

Luka je slijedeci slavljenik ako se ne varam
    e pa ne vjerujem nikak da pgledam i popratim sto se ovdje dogadje... danas navratim i haribo pita gdje smo!!! :shock:

trenutno mi je mama tu... lijepo vrijeme, puno dogadjanja u zivotu...
    luka je zivahan i brbljav...
    smijesan...

u srijedu mu je rockas i napravit cemo opet dernek sa djecom, roditeljima, kucnim ljubimcima i inim nemanima...
    a slijedeci vikend se po prvi put u zivotu luka i ja razdvajamo na 2 dana i iako sam hiper sretna sto putujem i sto sam, da sam imala veliku potrebu, mogla organizirati da samnom ide i on u pratnji m(b)m-a - ipak mi je malo knedla u grlu...
    a kaj je najbolje mislim da bu njemu uz tatu i obozavanu mu baku fantasticno... 8)

osim neke radionice koje pokusavam raditi i jedan zabavan projekt uletilo mi je neocekivano dva plesna angazmana k'o iz vedra neba... ne treba mi zbog para ali ja to stvarno volim... a opet znam da kad jednom lavina krene da bi se mogla naci u poslu do grla... a intezivno bivanje s lukom mi je bitnobitnobitno...
    pa ja sad tu unaprijed panicarim
    ma, znam da ce sve biti ok ---

e da, lukin poziv - definitivno smetlar i one man band (danas je istodobno 'svirao' moju staru blok flautu i malu plasticnu gitaru... jos mu je na nozi falio def i iza ledja bas bubanj - i moze u projekt 'iz kindaca na posao'
    )

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

vidis, vidis....
    evo sutra se i mommy-plesacica bude javila

pusa svima i uzivajte

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Haribo-baš sam ti htjala poslati poruku kako sigurno imaš neke sposobnosti prizivanja ljudi koji se već duže ne javljaju ovdje , ajde zovni i ostale da čujemo šta ima kod njih

Lucky day-

A gdje ste svi,preko vikenda nikad nikoga,a ja baš onda imam najviše vremena ??!!

Svima šaljem veeeliki pozdrav iz kišovitog Osijeka !!!!
    Ljubite mi klince i klinceze

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Traktorka, meni se pak čini da preko vikenda imam najmanje vremena, nekako se kućanski poslovi i j borimo, ivan nije išao u vrtić skoro cijeli tjedan
    nije da bas ne stignem dok je on doma, ali to je sve puno kompliciranije s njim a i duže traje
    vrijeme je koma, a klinci naučili po cijeli dan biti vani...

josie, nadam se da je na Hvaru ipak ljepše
    ja jedva čekam južnije, kako na Lošinj na kraju nismo išli-užasno mi to fali jer sam u ovo vrijeme gotovo svake godine već barem za vikend na moru
    sad non stop gledam u kalendar i radim kombinacije za neki produženi vikend (MM radi u firmi koja baš i nije naklonjena tome)
    a 7. mjesec ne mogu dočekati, prošle godine sam bila 3 i pol tjedna na moru, dva sa MM-om a ostatak sa mamom, očuhom i bratom, a planiram im smetati i ove godine
    što je ništa jer sam kao dijete bila po cijelo ljeto na moru, kad sam se vratila u zg. svi bi već zaboravili da uopće postojim

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Dobro vam jutro !
    Yasmin-ja preko vikenda imam najviše vremena jer je Roko uglavnom subotom na spavanju kod bake,osim ako negdje ne idemo. A preko tjedna mi je koma sa vremenom , stalno negdje jurimo,stalno smo vani. I kod nas je kiša,već razmišljam što ćemo popodne jer se ne sjećam kad smo ostali doma tj. da nismo izašli negdje.

I mi jedva čekamo more,ove godine idemo dosta rano,ali tako je ispalo, ide nas 3 obitelji pa dok smo sve uskladili , ali se jako veselim Cresu jer nisam nikada bila a čujem od Stijene da je prekrasno .
    A nadam se da ćemo krajem 8. mjeseca nas troje solo otići još negdje na bar tjedan dana da uživamo prije jeseni i zime....
    Puse svima koliko vas ima..............

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Haj....
    Kad bi imala svog zlatara to bi bilo super
    Ja sam na kraju dala pare.

Jeluška avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa
    JELUŠKA-čekamo tvoj opširni post
    Joj koliko će biti opširan, nisam baš sigurna!

Sutra je tjedan dana kako smo došle kući i polako smo se već uhodale. Petra je dobra, sisa i spava. Seka nije ljubomorna! :D
    Imam problem s bradavicom. u biti imam " prčvoljak" i na pola uvučenu bradavicu. Sestre u rodilištu su rekle da će teško prihvatiti ju, ali eto mi nekako uspijevamo. :D

Sama sekcija je dobro prošla, ali sam poslije jako krvarila i "ustrtarili" su se za mene. Čak sam i krv primala. Rana me još boli, ali svakim idućim danom je puno lakše.

Nemam vas vremena kompletno iščitati, samo letimice!

puno pozdrava!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Jeluška :D bitno da si nam se javila !!!!
    Već sam se zabrinila.drago mi je da je sve ok i da Jelena nije ljubomorna na seku,a Petrici šaljem veeeliku ,i super što vam dojenje ipak funkcionira !!

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Jeluška, šaljemo puse tvojim curama!

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Jeluška :D !
    Bravo za stariju seku! Kad nađeš vremena napiši kako to sve ide sa dvoje, pomaže li ti tko......

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Jeluška, curkama

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Jeluska!

pazi i mazi svoje curice

drago mi je cuti da sve dobro funkcionira....

puno uspjeha sa dojenjem!

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

i da cekamo izvjestaj od josie!

kako je bilo na moru?

jesi srela Marusku i wanu negdje uz rivu?

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ništa od zpb-ićkih susreta u Splitu... Josie je imala full raspored.
    A i rivu 'imamo' tek od jučer...

Jučer smo slavili Sv.Duju - to je najveća fešta u gradu. Bila je guuuužva u kakvoj odavno nismo bili. Srećom, Lovre je (većinu vremena) htio biti u marami. Taman smo došli na tonsku probu Gotham Project-a - dijete se oduševilo! Kad bolje razmislim, svaka glazba uživo ga oduševljava.

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Da pitam nešto....
    Lea ima ispod uha nešto kao kuglicu, kad smo bili kod doc (kod onog ugriza kukca) rekla je da može biti od tog ugriza ili kao reakcija na neki proces u tijelu (rast zubića, infekcija...). Doc je našla nekoliko tih kuglica, čini mi se da je rekla da su to žlijezde natekle, a ja jutros nađem jednu.
    To mi nekako predugo traje.....
    Imate li iskustva?

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Vidim da se pita za nas
    Nisam prečesto na forumu, stvarno puno radim, a kad vidim koliko ste pisale, bed mi je samo uletiti s "bok, mi smo super, AA radi to i to".

A zapravo i jesmo super
    Često se vozimo i šetamo oko Save ("po džungli", kako kaže AA), s tatom je često na bazenu i Bundeku, s čuvalicom u parkiću...
    Priča kao navijen, ima nove provale svaki dan, zbog loknica svi misle da je curica, cica kao novorođenče, nevjerojatna je maza...

19.5. AA i ja po prvi put putujemo zajedno avionom u Švicarsku na tjedan dana, sa čuvalicom (a bez tate) pa držite fige da sve dobro prođe, da se tamo ne razboli itd. /sve strahote koje meni mogu pasti na pamet/
    Prekjučer je dobio namještaj za svoju lijepu žutu sobicu i pripremam se na oslikavanje zidova, samo se prvo moram primiriti. Naime, da je po mom, soba bi sva bila u ovcama, vilenjacima i letećim praščićima, a AA bi vjerojatno više volio autiće, bagere i slično. Pa se moram obuzdavati.

A trebam mu kupiti i lijepe ručkice za namještaj, neku stolnu lampicu... Jučer mi je palo na pamet da mu od kreveta složimo šator za igranje pa MM i ja moramo sjesti i nacrtati kako će to izgledati. Kao što možete zaključiti, mamu je teško primiriti kad je uređivanje sobice u pitanju.

Inače, nama je krenula sezona putovanja pa bi idući mjesec opet trebali u Švicarsku, a u 7.mjesecu u Belgiju i Nizozemsku. Mali globetrotter će se fino naputovati.

Pusa svim mamama, trudnicama, zpd-ićima i nerođenoj braći i sestricama!

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

E, da, lucky - kamo ideš? /znatiželjna baba /

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Dobar jutar svima!!!
    Poljupci Mateju slavljeniku i Petrici novopriključenom malom članu!

Na žalost,Josie nismo sreli ( a ni Marušku i Lovru ).
    U subotu smo pirovali, za ne vjerovati, crkva je bila u 14,oo sati, tako da smo u sali bili već u 15,00 sati, torta u 21,00, naplesali smo se i napapali i doma otišli (penzići) već u 23,30. Moram Vam priznat da mi se takva vrsta pira jaaaako svidjela, fino dođeš doma u pristojnu uru, i naspavaš se dok se Jure probudi.

Inače, jučer nisam radila pa smo bili na Rivi, uz par klasičnih primjedbi, meni se generalno sviđa.
    A što me oborilo s nogu?! Skulptura Vaska Lipovca (kojeg btw obožavam), nazvana Nedjelja, visine cca 2m, ma predivno! Samo se nadam da je neće micati još dogledno vrijeme (barem dok se mi uslikamo )

Točkice, mislim da se ne moraš brinuti radi kvržica, i J. je imao jednu, kao reakciju na nekakvu virozu, doc kaže da nema straha.

mommy-plesačice, samo se ti javi...pa makar i sa Bok

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Haj curkice... I bebice...
    Nisam se danas ništ javljala jer sam selila svoje jato (moju službu) u zajedničku sobu. Sad je u sobi samo moj stol - pa ću par dana carevati dok curkama ne stigne stol.
    Tak sad se odjavljuem jer moram po zmajeve (tko zna koje .... će mi danas pripremiti?!!?)
    Puse svima

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Modesty Blaze prvotno napisa
    Tak sad se odjavljuem jer moram po zmajeve (tko zna koje .... će mi danas pripremiti?!!?)
    :
    MB-ja se uvijek nasmijem tvojim komentarima

Splićanke drage-meni se riva ( preko tv-a) baš sviđa,djeluje veća i svijetlija,a nadam se da je uskoro budemo vidjeli i uživo ( trebali bi u ST. u svatove u 6. mj.)

Evo moj medo se probudio,pa odoh i ja u nove avanture..... svima koliko vas ima !!!!!

Jeluška avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Evo kratki izvještaj!

Tata je otišao s Jelenom kod bake, a Petra zadovoljno spava :D . Mojih 5 min na RODI!

Kako sam još uvijek dosta slaba, ne izlazim van, nego prije podne mi dođe naša teta čuvalica i izvede Jelenu na 2-3 sata. A poslije podne su baka i tata kod kuće tako da je onda s njima vani. Jelena ne trpi kuću jer sam ja oduvijek s njom išla van. S njezina tri tjedna smo već bili na kolegicinom vjenčanju. A s Petrom nema šanse takvo što!
    A što se tiče ostalog, baka nam kuha i pegla.

Jelena voli seku i stalno bi ju ljubila (u rukicu, obraz,čelo).

Vagali smo Petru i za tjedan dana je dobila cca 250g.

Lagano smo se uhodali i imam osjećaj kao da nas je oduvijek bilo četvero, a ne dvoje, pa troje... Čak mislim da bi mogla i treće, ali tek za nekih 5 godina. 8) Kad Jela krene u školu.

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Dobro jutro, ekipa!

Traktorka, nadam se da ćeš uhvatiti malo vremena za druženje sa Splitskim ZPBićima, šesti mjesec kca na vrata!

Jeluška, čitam tvoj post i mislim kao mi se sad čini nevjerovatnim da bih ponovno ostala trudna, nekako mi je nezamislivo, iako drugu trudnoću planiram za dogodine...iako znam, da se dogodi, bila bih presretna, ali planski...još ne.
    Kakva su Vaša razmišljanja o tome?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •