Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 123 od 123

Tema: ZPB 2005. (13. dio)

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Dobro jutro i od nas!!
    Doduše Matej je u jaslicama, meni će doći majstori (ugradbeni ormar :D ), veš, čišćenje...
    Era rođendanskog slavlja je za nama, ima samo još pokoji balon u kući, ali u tragovima....proslavili kod kuće, u jaslicama, u Slavoniji, obavili šoping u Grazu jučer i eto nas sada....
    Hvala svima za rođendanske čestitke!!!

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj wana prvotno napisa
    Jeluška, čitam tvoj post i mislim kao mi se sad čini nevjerovatnim da bih ponovno ostala trudna, nekako mi je nezamislivo, iako drugu trudnoću planiram za dogodine...iako znam, da se dogodi, bila bih presretna, ali planski...još ne.
    Kakva su Vaša razmišljanja o tome?
    Ja sam 'u glavi' već trudna.
    'U tijelu' - nadam se dogodine...

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Jeluška, čitam tvoj post i mislim kao mi se sad čini nevjerovatnim da bih ponovno ostala trudna, nekako mi je nezamislivo, iako drugu trudnoću planiram za dogodine...iako znam, da se dogodi, bila bih presretna, ali planski...još ne.
    Kakva su Vaša razmišljanja o tome?
    vidi se iz mog potpisa

šalu na stranu...
    nije mi se bilo uopće teško odlučiti na drugo dijete
    oduvijek sam željela bar dvoje, mislim da je dobro da dijete ima brata ili sestru, a nije loše i oboje
    zatim, ne želim da je velika razlika u dobi
    nadalje, ocijenila sam da Ivan nije toliko zahtjevan da bih uz njega imala još i bebu (a i ide u jaslice na koje su izvrsno adaptirao), surađuje, samostalan je, a s njim sam u prvih 9 mjeseci prošla jedan jako težak i iscrpljujući period pa mi se iz te perspektive ovo sve čini kao pjesma
    na odluku je djelomično utjecalo i to što nakon povratka s porodiljnog planiram promjeniuti firmu (tu imam ugovor na neodređeno a pitanje bih li odmah imala isti ugovor i u drugoj firmi , a i nije baš zgodno odmah zatrudniti i otići na porodiljni)
    ako budem imala i 3. dijete nemam što čekati (stiže ljeto trideseto... )

sorry...odužih...

e da, ovo je link na Ivanov vrtić, na skupnoj fotki Ivan je u žutoj majici i trapkama...tu još ima kosice, a sada je ko onaj zgoooodni iz Zakona braće ako netko gleda!
    btw. jučer smo imali roditeljski, pokazana nam je mapa sa slikicama i opisom ovog projekta koji se spominje u opisu grupe, super super, koliko maštovitih igračaka, kad anam teta nasnimi cd stavit ću par sličica da vidite što su sve izrađivali i kakve kreativne igračke imaju-oduševljena sam) :D

http://www.vrtic-jabuka.hr/nasadjeca.php?id=35&kateg=4

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Jutro svima !!!

Wana-što se tiče trudnoće ja si to za sada nekako ne mogu ni zamisliti, iako planiramo bar dvoje djece,ali ne još (osim ako se ne dogodi, što sumnjam ). Ne znam što je pametnije dmah jedno za drugim ili da je razlika veća. Mi normalno spavamo tek nekoliko mjeseci a sve ono prije je bila noćna mora,i tko to ne doživi ne zna kako je to teško. Bila sam kronično živčana i krepana,a i mm. A sad nas još čeka odvikavanje od pelena ,od bočica i od histeričnih ispada ,šalu na stranu ali za jedno godinu,dvije se nadam jednoj tihoj,mirnoj i povučenoj curici
    A i nadam se druženju sa mojim Splićankama ( a dolazimo ako baka bude mogla tada čuvati Roka ) , s njim nema šanse !
    A i da vidim novu rivu.....

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa
    Mi normalno spavamo tek nekoliko mjeseci a sve ono prije je bila noćna mora,i tko to ne doživi ne zna kako je to teško.
    Mi još ne spavamo normalno...
    Ali kako ne vidim da bi se to u nekoj bližoj budućnosti moglo promijeniti, radim planove neovisno o tome!

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ja 87% garantiram da neću imati više djece...

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Modesty Blaze prvotno napisa
    Modesty, LEGENDO, di si iskopala tih 87%...ne znam, taj postotak od 13% taman je za još jednu curicu, pa da budete fifty-fifty!

Ne znam, možda sam malo sebična ali mi iako odavno spavamo (sam u svojoj sobi), dobro papamo, pripremamo se na skidanje pelena, uglavnom mislim da Jure spada u jedno OK dijete, ali, htjela bih mu posvetiti dovoljno sebe i svog slobodnog vremena za koje, čini mi se, će neminovno biti uskraćen kada dođe bebica. Kad se samo sjetim beskonačnog dojenja i vremena koje sam provodila dojeći Juru, čini mi se da bi sve ostalo trpjelo radi toga, iako, znam da će se sve posložiti kad se sretan događaj ostvari.

U stvari, mislim da je problem što ja, za razliku od Maruške, "u glavi" nisam još trudna, ali ću biti dogodine .

Dakle Maruška, dogodine ponovno skupa u trudničke pohode , e to jedva čekam...

Yasmin, zagazili mi u ljeto trudeseto 8)

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Jedva čekam!

I dalje od toga...

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

kada se već priča o trudničkim vodama, ja bih već ove godine zaplovila, a već sam se bacila na posao , samo ovaj put mnogo pametnija i informiranija

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

[

Pridružujem se i ja.... :D
    Mm bi htio već sada ali mi je još malo rano zato 2008. na posao!
    Btw, ja gazim u ljeto 32. .....

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Točkica prvotno napisa
    Btw, ja gazim u ljeto 32. .....
    Za dvadesetak dana, i ja ću tim putem...

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ohoooooo, ovdje se počelo o ljetima
    e pa cure za sad ipak vodim, ja već zagazila i u 33. (ali ne baš preduboko)
    ali ipak prijavljujem se u ove za sljedeću godinu (jučer bila kod ginića i dao je zeleno svjetlo).
    naime, mi još ni dan danas ne spavamo, kad malo bolje razmilsim, Patrik nije prespavao niti jednu noć u komadu. Uspjeh mi je bio i kad je s buđenja svakih sat vremena (tamo negdje s 10 mjeseci) prešao na 5 puta na noć, onda na 3, a sad ako nam se zalome samo 2 buđenja to je suuuuupeeeer i tu noć stvarno smatram da sam se naspavala. Jest da to ni izbliza nije ko nekad da ga se treba nešto uspavljivat, nedajbože nosit i to, jednostavno dobije flašu (bez toga ništa, pravi je ovisnik) i spava dalje, ali badava to sve meni ako se ja moram dić i poslije npr. ne mogu zaspat. A daj ti sad zamisli dvoje takvih. Predbilježujem se s traktorkom za jednu mirnu i plahu curicu, molim.
    Čim sam rodila rekla sam da ću počet razmišljat o drugom tek kad Patrik bude imao 2,5-3 godine, pa tako nekako planiram i dalje, a pogotovo zato što bih ipak htjela riješiti neke od gore navedenih stvari - pelene, flašice, sporazumijevanje (npr. ja zmolim svoje dijete da ne skače mami po trbuhu i onda on to i posluša - jer bez toga ne znam kako bih uopće mogla bit trudna).
    Isto tako, imat čitavu firmu na leđima (MM se jaaaaako voli švercat) nije mi baš lako, tako da moram i s te strane stvorit neke preduvjete na kojima već sad moram početi raditi.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Modesty Blaze prvotno napisa
    ja mislim da s troje odjedanput više uopće ne bih o ničemu razmišljala, a kamoli o još djece

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

dakle 2008...

a ono, ne ostavljaj za sutra što možeš učiniti danas?

Ivan spava cijelu noć unazad 2 mjeseca, a prije toga do 9 mjeseci svakih sat i pol-2, onda do godinu i pol 3-4 puta, pretkraj barem jednom i unazad 2 mjeseca cijelu noć (ja se preselila u drugu sobu)

ne znam što je to sa zpb-ićima, ima li netko da je spavao

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj yasmin prvotno napisa
    mi inače spavamo, ali ne znamo šta je cika pa se nikada nije nešto pretjerano budio

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Jure (wana)!
    smajlić:koji:zavidi:jaaaako

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Lea.
    Ako se probudi kroz san joj dam mlijeko i to je to.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Pod ovo da mi sad dobro spavamo sam mislila kao i Stijena da se promrda 2-3 puta po noći i to nam je također suuuuper !! Roko se u nekom periodu oko godine dana budio svakih 15 min. do svakih sat vremena ,a tako da nam je sad milina. Sad spava sa mm-om u sobi,a ja ko kraljica u posebnoj i baš mi je super. Ali treba mi još godinu dana da se odmorim,minimum,jer ako dođe još jedan (jedna) nespavač ja ću se baciti sa zgrade

A Wani zavidim jaaako,mislim zaista blago si ga tebi.....

MB-ja bi na tvom mjestu bila recimo 1000 % sigurna 8)

A ja ugazila u 31. i osjećam se ko metuzalem,pogotovo kad ponekad izađemo vikendom,a ako nas sama piletina od jedva 20.....

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Sad spava sa mm-om u sobi,a ja ko kraljica u posebnoj i baš mi je super.

tako i ja, malo mi je gužva sada sa trbuhom, mali nam je krevet
    ma 100% se i ivan promeškolji samo što MM spava ko top, a ja sam na svaki trzaj bila budna, a zaspati mi je bilo nauka

ne želim nikom soliti pamet samo ću iznjeti svoje iskustvo: kada smo prestali davati ivanu da pije po noći prestao se i buditi, no to odvikavanje nije bilo traumatično, malo se bunio,cendrao nije plakao, MM ga je nekako uspio umiriti, to je trajalo 3-4 noći i više se nije budio

bera... da se što prije pridružiš na kružoocima!!!

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

bera... da se što prije pridružiš na kružoocima!!!
    hvala hvala, a kako smo i ovo malo čudo "radili" dvije godine, ne bih se iznenadila da se pridružimo trudnicama 2008, ali šta je tu je

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa
    A ja ugazila u 31. i osjećam se ko metuzalem,pogotovo kad ponekad izađemo vikendom,a ako nas sama piletina od jedva 20.....

ha, ha i ja!
    U subotu je prijateljica slavila 31. pa smo mi ženska ekipa izašle na večeru. Sve super prošlo a onda padne ideja da izađemo u grad. U dva ujutro smo paradirale Korzom i niti u jedan kafić nismo ušle.....Ovdje prevelika gužva, vidi koliko dima ovdje, kakva buka.....
    I tako šetale i gledale izloge....

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

al sam ja mlada pa nemam jos ni 30....al sad ce to za koji mjesec

traktorka ja mislila da sam starija od tebe a ono ja mladja

ja sam isto ponekad u glavi trudna....pogotovo kad vidim potpise od ovdje nekih prisutnih mama!

prije sam planirala da izmedju djece bude sto manja razlika a sad bi se htjela jos malo posvetiti Kristijanu bar dok ne krene u vrtic....

zadnjih par mjeseci borim se sama sa sobom zbog nezavrenog faksa i to me jako opterecuje, sva sreca da trenutno nisam trudna jer mislim da ne bi sve to izdrzala (dobro da me MM jos trpi jer stvarno sam bila nemoguca, plakala cesto, raspolozenje se mijenjalo cini mi se svake sekunde....sad je bolje)

u svakom slucaju svako vece se "druzim" sa knjigom pa kad spremim odo na ispit i vodim svoje decke kao podrsku!

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

jedan :vrrrrrrrlooooozavidni: smajlić svima kojima klinci spavaju čitavu noć
    mi smo Patrika premjestili u njegovu sobu sa 10 mjeseci baš kad više nismo mogli izdržati to stalno meškoljenje koje bih ja naravno svaki put čula i odreagirala pa uopće nisam spavala. Netko će reći prerano, moji živci i zdravlje pak, ne bi se složili. Otkad ipak malo bolje spava (u svojoj sobi) postala sam 10 puta bolja mama jer više ne krivim svoje dijete za to što se po cijele dane od iznemoglosti osjećam jadno i iznemoglo, pa se automatski i djetetu (i svemu ostalom) mogu posvetiti puno bolje. Ali tko to nije prošao, ne zna, i bolje da ne zna, ne želim mu niti da sazna.
    Tako da se sad MM i ja slobodno širimo po svojoj sobi i svom 2x2 krevetu, tako da bi uskoro mogla stvarno past i kakva "seka". Jest da navečer oboje padamo od umora u krevet, a da niti ne znam kako sam tamo dospjela, ali zato postoje vikendi kod bake

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •