malo imamo problema s jetrom jer je svaki dan na profilaksi lijekovima
![]()
grozno! jednu bolest lječimo, druga se stvara!!!
sutra je dan D, idemo na cistografiju dal je refluks nestao, već sam tjedan dana tako uzbuđena da ne mogu ni funkcionirati! strah me kako će proći pretraga, a još više za rezultate!
baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.............. .............

Bitno je da ste doma i zajedno.
.
, ja sam tu djecu 'odgajala' a sad se igraju s mojim djetetom
za šmrkavi nosić
finiji
vesela, zabavna, i što je najvažnije - z d r a v a (kuc-kuc). velika je brbljavica, svaki dan kaže nešto novo i onda se sama sebi smije :D isto hoće papati sama žlicom i velikom vilicom! po noći i dalje sikimo ali meni je to i dalje OK. Ceki, a Mili su najdraže igračke lopta (bam-bam) i to mora biti prava nogometaška teška a o košarkaškim da ne govorim 8) i autići mali koje zove lijepo "auto" ili "uka" jer su to sve stari autići od njenog velikog bratića Luke
išla sam pobrojati i samo u jednoj ladici izbrojala 17 komada :shock: na što moji teško zarađeni šoldi odu, za dan-dva igre i gotovo... ali dijete se veseli i u principu nije materijalist, pa se ne brinem previše. uglavnom, Jakov ignorira one male điđaste lutkice tipa bratz, trollz, shelly, barbie, jagodice bobice i najdraža mu je ćelavica Hana, koju je Laura naslijedila od moje sestre. čak ni opća pomama za onim perverzno skupim baby born na Lauru nije utjecala kad je ona imala svoju Hanicu... sad se rijetko s njom igra, ali ju zato Jakov svakodnevno rabi... nosa ju okolo, pa ju stavi na pod, pa legne na nju, pa ju ljubi, pa ju stavi u kolica i voza... a najjače mi je kad ga Laura odvuče u kupaonicu i njegove plave dječačke loknice ukroti rozim špangicama
. Ime mi je
) ne znam, ali menge su mi skroz čudne, ne mogu skužiti uopće kad je bila zadnja jer sam prije 3 tj imala samo 2 dana krvarenje i to totalno malo... Možda opet odem po test u ljekarnu.